Patches Invoegen In Het Spel

Inhoudsopgave:

Patches Invoegen In Het Spel
Patches Invoegen In Het Spel

Video: Patches Invoegen In Het Spel

Video: Patches Invoegen In Het Spel
Video: Patch and Control Fixtures 2024, Mei
Anonim

Je moet op verschillende manieren patches in het spel invoegen. Het hangt allemaal in de eerste plaats af van de toepassing zelf. Sommige games hebben regelmatige updates nodig (bovendien automatisch van internet), en sommige werken mogelijk correct zonder add-ons, respectievelijk patches worden moeilijker en op verzoek van de gebruiker geïnstalleerd.

Patches invoegen in het spel
Patches invoegen in het spel

instructies:

Stap 1

Sommige games (vooral netwerkgames) vereisen regelmatige updates om correct te werken. Daarom is het raadzaam om het item "automatisch bijwerken" in de instellingen van dergelijke games in te stellen. Anders is het mogelijk dat de game op een bepaald moment niet goed werkt of dat er een update moet worden geïnstalleerd. Handmatig updaten is ook mogelijk, maar zal hoogstwaarschijnlijk veel ongemak veroorzaken (vooral als het spel meerdere keren per dag wordt bijgewerkt).

Stap 2

De meeste patches bevinden zich op de sites van de officiële versies van het spel of op de portals die door fans zijn gemaakt. Ook bevinden patches zich vaak op algemene spelbronnen (bijvoorbeeld https://www.speeltuin.ru). In dit geval moet je er meteen rekening mee houden dat het downloaden van patches voor het spel van andere bronnen (vooral die op gratis servers) extreem gevaarlijk is. Omdat helaas vaak virussen of andere kwaadaardige software in patches worden ingevoegd. Daarom moet u, voordat u van de site downloadt, ervoor zorgen dat de download veilig is, althans volgens gebruikersrecensies

Stap 3

Meestal wordt de patch in het installatiebestand van het "installatieprogramma" geplaatst. Na het starten moet je de map van het spel specificeren, waarna de patch correct wordt geïnstalleerd. Ook wordt de patch vaak in het archief geplaatst (formaten: rar, 7z, zip, etc.). Om de patch uit het archief te halen, moet je een archiver gebruiken (bijvoorbeeld WinRar of 7Zip). Het is beter om de nieuwere versies te installeren, aangezien de oude niet werken met sommige formaten. Na extractie moet je in de regel de oude bestanden in de gamedirectory vervangen door nieuwe bestanden uit het archief. Meestal worden ook instructies aan het archief toegevoegd.

Aanbevolen: