Hoe Joomla Te Bouwen

Inhoudsopgave:

Hoe Joomla Te Bouwen
Hoe Joomla Te Bouwen

Video: Hoe Joomla Te Bouwen

Video: Hoe Joomla Te Bouwen
Video: een joomla test site maken 2024, Mei
Anonim

Joomla is een complex contentmanagementsysteem en daarom veroorzaakt het maken van een kopie van een site met een Joomla-assembly, klaar voor installatie, veel problemen voor gebruikers. De mogelijkheid om zo'n kopie te maken kan u er echter van weerhouden de site om de een of andere reden kwijt te raken, en geeft u de mogelijkheid om, als er iets gebeurt, de site te herstellen vanaf een kopie van de voltooide database die u zelf hebt gemaakt en voorbereid. voor installatie.

In dit artikel leren we hoe je een kopie van een Joomla-site kunt maken, die vervolgens eenvoudig op elke hosting kan worden geïnstalleerd.

Hoe joomla te bouwen
Hoe joomla te bouwen

Het is nodig

Joomla websitebeheersysteem

instructies:

Stap 1

Maak eerst een kopie van uw database in phpmyadmin.

Open de database en hernoem de prefixen - vervang de standaard jos_ prefix door de nieuwe #_. Hierdoor kan de nieuwe gebruiker van de assembly later voorvoegsels wijzigen.

Stap 2

Verwijder vervolgens de informatie over het beheerdersaccount - bij het installeren van een kopie van de assembly moet de gebruiker die het gaat installeren standaard de beheerder van het cms worden. Verwijder hiervoor meerdere regels waarin de voorvoegsels al zijn vervangen.

INSERT INTO `#_ core_acl_groups_aro_map` VALUES (25, 10);

INSERT INTO `#_ core_acl_aro` VALUES (10,' gebruikers ', '62?, 0,' Beheerder ', 0);

INSERT INTO `#_ users` VALUES (62, 'Administrator', 'admin', '[email protected]', 'md5 password hash', 'Super Administrator', 0, 1, 25, '2010-02 - 04 21:15:31 ?, '2010-02-15 17:35:14 ?,”,”);

Stap 3

Wijzig de naam van de aangemaakte database in joomla.sql en kopieer deze naar de installatie / sql / mysql / map.

Vergeet bij het installeren van een kopie van de assembly niet het bestand configuration.php-dist met de assembly-gegevens te verwijderen - dit wordt gedaan om veiligheidsredenen.

Stap 4

Na deze stappen heeft u een kant-en-klare kopie van de Joomla-assemblage van uw site in handen, die u niet alleen voor uzelf kunt installeren, maar ook voor uw klanten (indien aanwezig), bijvoorbeeld als u het origineel verliest site al geïnstalleerd op de hosting.

Aanbevolen: