Hoe De Adresbalkgeschiedenis Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Adresbalkgeschiedenis Te Verwijderen
Hoe De Adresbalkgeschiedenis Te Verwijderen

Video: Hoe De Adresbalkgeschiedenis Te Verwijderen

Video: Hoe De Adresbalkgeschiedenis Te Verwijderen
Video: Google Chrome: geschiedenis wissen 2024, Mei
Anonim

Door een internetadres (URL) in de adresbalk van Internet Explorer te typen, wordt de URL opgeslagen, die kan worden bekeken in de vervolgkeuzelijst. De procedure voor het wissen van koppelingen uit de adresbalk van de Verkenner kan worden uitgevoerd met behulp van standaardtools van het Windows-besturingssysteem zonder tussenkomst van aanvullende software van derden.

Hoe de adresbalkgeschiedenis te verwijderen
Hoe de adresbalkgeschiedenis te verwijderen

Het is nodig

Internetverkenner

instructies:

Stap 1

Sluit alle geopende Internet Explorer-vensters om het verwijderen van de adresbalkgeschiedenis van de internetbrowser te starten.

Stap 2

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Uitvoeren" om het opdrachtregelprogramma te starten.

Stap 3

Voer regedit in het vak Openen in en klik op OK om het hulpprogramma Register-editor te starten.

Stap 4

Vouw de door HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternetExplorer getypte registersleutel voor URL's uit. Verwijder alle urlx-waarden waarbij x 1, 2, 3 is, enzovoort.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de "Start"-knop om het contextmenu te openen en ga naar het item "Extra" om een alternatieve methode te gebruiken voor het verwijderen van de adresbalkgeschiedenis van Internet Explorer.

Stap 6

Selecteer "Tabmenu" en druk op de knop "Instellingen".

Stap 7

Ga naar het tabblad Geavanceerd van het dialoogvenster dat wordt geopend en klik op de knop Lijst wissen in het gedeelte Documenten. Met deze actie worden de adresbalkgeschiedenis van de browser en de lijst met recent geopende of gebruikte documenten gewist.

Stap 8

Vouw het menu "Extra" in de bovenste werkbalk van het Internet Explorer-venster uit en ga naar het item "Eigenschappen" om de lijst met alle bekeken en bezochte internetsites en de geschiedenis van webpagina's te verwijderen.

Stap 9

Vouw de link Internet-opties uit en ga naar het tabblad Algemeen van het nieuwe dialoogvenster.

Stap 10

Klik op de knop "Wissen".

Stap 11

Roep het contextmenu van de "Windows Verkenner"-toepassing op door met de rechtermuisknop op het veld van de adresbalk van de Verkenner te klikken om de geschiedenis van de adresbalk "Windows Verkenner" te wissen en de opdracht "Verwijder log" te selecteren.

Stap 12

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren om afzonderlijke vermeldingen in de geschiedenis van Explorer te verwijderen.

Stap 13

Typ regedit in het vak Openen en klik op OK.

Stap 14

Vouw de registersleutel HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerTypedPaths uit en verwijder onnodige paden.

Stap 15

Start uw computer opnieuw op om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: