Een Camera Instellen Op Mail Agent

Inhoudsopgave:

Een Camera Instellen Op Mail Agent
Een Camera Instellen Op Mail Agent

Video: Een Camera Instellen Op Mail Agent

Video: Een Camera Instellen Op Mail Agent
Video: Bewegings- en geluidsdetectie inschakelen en email instellen: CamLine Pro IP camera's 2024, Mei
Anonim

Mail Agent is een programma voor online communicatie met gebruikers die een mailbox in het mail.ru-systeem hebben, het ondersteunt ook videocommunicatie met behulp van een microfoon en een webcam die is aangesloten op een computer.

Een camera instellen op Mail Agent
Een camera instellen op Mail Agent

Het is nodig

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • -Webcam;
  • - geïnstalleerd programma Mail Agent.

instructies:

Stap 1

Start de Mail. Ru Agent-toepassing met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad of op de snelstartbalk. Selecteer "Menu", ga naar het item "Programma-instellingen" en selecteer vervolgens het tabblad "Spraak en video". Configureer de agent voor cameracommunicatie.

Stap 2

Als uw computer slechts één geluidskaart heeft, laat u alle instellingen ongewijzigd. Selecteer indien nodig de gewenste apparaten voor het afspelen, mixen en opnemen van audio. Om de maximale microfoongevoeligheid in te stellen, vinkt u het vakje aan naast de optie Microfoonversterking.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Webcam" om de camera in het Mail. Ru Agent-programma te configureren. Als er meerdere camera's op de computer zijn geïnstalleerd, selecteert u degene die standaard wordt gebruikt in de lijst. Vink het vakje aan naast de optie 'Anderen toestaan mij te vinden via mijn webcam'. Dan wordt u in de zoekresultaten weergegeven voor de aanwezigheid van een webcam op uw computer.

Stap 4

Zorg ervoor dat zowel uw computer als uw gesprekspartner een koptelefoon / luidsprekers, webcam en microfoon hebben aangesloten en geconfigureerd. Breng een internetverbinding tot stand. Om videogesprekken te voeren en te ontvangen in het Mail Agent-programma, moet u de nieuwste versie van de flash player installeren.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op de naam van het contact in de lijst en selecteer de optie "Video-oproep naar computer". Als een oproep wordt ontvangen, wordt er een videovenster geopend in het dialoogvenster. Er kan ook een venster verschijnen waarin u het gebruik van de webcam in het Mail Agent-programma moet bevestigen.

Stap 6

Klik hiervoor op de knop "Bevestigen". Tijdens een gesprek kunt u de microfoon uit- of inschakelen, het geluid uitzetten of wijzigen. Om het signaal van de camera in een apart venster weer te geven, klikt u op de knop "Volledig scherm". Als de gesprekspartner u zonder tussenkomst ziet, bent u erin geslaagd de camera correct te configureren in het Mail Agent-programma.

Aanbevolen: