Een Microfoon Instellen In Een Agent

Inhoudsopgave:

Een Microfoon Instellen In Een Agent
Een Microfoon Instellen In Een Agent

Video: Een Microfoon Instellen In Een Agent

Video: Een Microfoon Instellen In Een Agent
Video: Draadloos Microfoon Opstellen en Instellen: Samson Concert 88 System 2024, Mei
Anonim

Een microfoon in het Mail. Ru Agent-programma is vereist om te bellen vanaf een computer naar een computer, maar ook naar vaste en mobiele telefoons. Voordat u de microfoon in dit programma gebruikt, moet u ervoor zorgen dat deze werkt en een speciale instelling uitvoeren (als dit niet standaard was gedaan).

Een microfoon instellen in een agent
Een microfoon instellen in een agent

instructies:

Stap 1

Controleer of de ingebouwde of plug-in microfoon is ingeschakeld met behulp van standaard Windows-tools. Ga hiervoor naar het Windows "Configuratiescherm" (via het "Start"-menu of via het pictogram op het bureaublad) en dubbelklik op het "Systeem"-pictogram. Ga in het eigenschappenvenster van het besturingssysteem dat wordt geopend naar het tabblad "Hardware" en klik daarin op de knop "Apparaatbeheer". Er wordt een lijst geopend met alle fysieke en virtuele apparaten die op de computer zijn geïnstalleerd. Klik in deze lijst op het "+"-symbool tegenover de regel met "Sound, video and game controllers". Zorg ervoor dat alle apparaten en codecs in deze lijst zijn ingeschakeld (niet gemarkeerd met "?" En een rood kruis).

Stap 2

Start het Mail. Ru Agent-programma, open het hoofdvenster en druk op de knop "Menu". Selecteer in het menu de regel "Programma-instellingen …" en klik erop. Ga in het instellingendialoogvenster dat wordt geopend naar het tabblad Spraak en video. Gebruik de vervolgkeuzelijst met de naam Audiorecorder om uw microfoon te configureren. Installeer het gewenste apparaat (ingebouwde of externe microfoon) erin. Vink daarnaast, indien nodig, het vakje aan naast de regel "Microfoonversterking".

Stap 3

In de instellingen van het Mail. Ru Agent-programma kunt u de parameters van geluidsapparaten ook automatisch instellen. Om dit te doen, vinkt u op het tabblad "Spraak en video" het vakje aan naast de regel "Automatische geluidsinstellingen". Houd er rekening mee dat sommige geluidskaarten geen automatische configuratie in dit programma ondersteunen. Klik na het instellen op OK en voer een testoproep uit met iemand die u kent, waarbij u ervoor zorgt dat de microfoon goed werkt.

Aanbevolen: