Een Wachtwoord Instellen In De Agent

Inhoudsopgave:

Een Wachtwoord Instellen In De Agent
Een Wachtwoord Instellen In De Agent

Video: Een Wachtwoord Instellen In De Agent

Video: Een Wachtwoord Instellen In De Agent
Video: Een wachtwoord voor een lokaal gebr.account opn. instellen met een wachtw.herstelschijf in Windows 8 2024, Mei
Anonim

Mail. Ru Agent is een populair programma om op internet te communiceren met je vrienden, kennissen en familieleden. Hij informeert over gebeurtenissen in het sociale netwerk "My World", zodat u op de hoogte kunt blijven van het nieuws zonder zijn pagina te controleren. Biedt de mogelijkheid om gratis te sms'en, te chatten met een webcam en headset, te corresponderen met gebruikers van ICQ, Jabber en populaire sociale netwerken.

Een wachtwoord instellen in de Agent
Een wachtwoord instellen in de Agent

Het is nodig

Computer, internettoegang, Mail. Ru Agent-programma

instructies:

Stap 1

Om uw account in te voeren, gebruikt de "Agent" de login en het wachtwoord die zijn ingevoerd tijdens de eerste verbinding. Standaard worden ze gecodeerd op uw computer opgeslagen en hoeft u ze niet in te voeren. Daarom, om een wachtwoord in te stellen bij het starten van de "Agent", moet u het opslaan ervan uitschakelen in de accountinstellingen.

Stap 2

Om de "Agent"-instellingen in te voeren, klikt u op "Menu" en selecteert u "Accountinstellingen". Of klik op het kleine hamerpictogram, dat zich in de rechterbovenhoek van het dialoogvenster met de gesprekspartner bevindt, en ga naar het tabblad "Accounts".

Stap 3

Klik op het blauwe potlood naast het gewenste account. Schakel in het geopende venster het item "Wachtwoord opslaan" uit en klik op "OK". Bij de volgende lancering zal "Mail. Ru Agent" een venster tonen waarin om een wachtwoord wordt gevraagd.

Stap 4

Om automatisch inloggen op uw account opnieuw in te schakelen, vinkt u gewoon het vakje "Wachtwoord opslaan" aan in het venster voor het invoeren van het wachtwoord.

Stap 5

Om een wachtwoord in te voeren voor een nieuwe account of bij de eerste lancering van de "Agent", schakelt u het vakje "Wachtwoord opslaan" in het inlogvenster uit.

Stap 6

Ondanks het ingestelde wachtwoord voor het invoeren van de "Agent", blijft het mogelijk om uw contactenlijst te krijgen met behulp van de "Web Agent" die op de pagina's van de "Mail.ru"-services werkt. U kunt het uitschakelen om de toegang tot uw account beter te beheren.

Stap 7

Ga hiervoor naar de "Mail" op de site en klik op de knop "Meer" in het bovenste horizontale menu. Selecteer het item "Instellingen" in de lijst die verschijnt en klik op de link "Mailboxinterface" op de instellingenpagina die wordt geopend.

Stap 8

Schakel het selectievakje "Webagent weergeven op e-mailpagina's" uit. Klik op de knop "Wijzigingen opslaan" en de "Web Agent" wordt niet langer weergegeven op de "Mail.ru"-pagina's

Aanbevolen: