Een Handtekening Instellen In E-mail

Inhoudsopgave:

Een Handtekening Instellen In E-mail
Een Handtekening Instellen In E-mail

Video: Een Handtekening Instellen In E-mail

Video: Een Handtekening Instellen In E-mail
Video: Handtekening instellen 2024, Mei
Anonim

Als u vaak ondertekende brieven verstuurt, is het nogal vervelend om elke keer "Met vriendelijke groet, Ivan Ivanovich" te typen of de naam en contactgegevens van uw bedrijf in te voeren. Op elke postdienst kunt u alle benodigde gegevens één keer invoeren, die automatisch in elke brief worden weergegeven.

Een handtekening instellen in e-mail
Een handtekening instellen in e-mail

instructies:

Stap 1

Om een handtekening in e-mail op Yandex in te stellen, voert u de mailbox in met uw gebruikersnaam. Klik op de link "Instellingen", deze bevindt zich in de rechterbovenhoek direct onder uw e-mailadres. De pagina wordt vernieuwd.

Stap 2

Selecteer in de secties op de pagina "Afzenderinformatie" door op de knop of de linkregel te klikken. De pagina zal opnieuw verversen. Voer in het veld "Handtekening aan het einde van de brief" de gegevens in die u nodig hebt. Markeer in het veld "Handtekeninglocatie bij beantwoorden" het item dat u nodig hebt met een markering: "Direct na het antwoord" of "Onderaan de hele brief".

Stap 3

Pas de nieuwe instellingen toe door op de knop "Wijzigingen opslaan" te klikken. Keer terug naar de map E-mails door het juiste tabblad te selecteren. Als test kunt u een testbrief naar uw eigen e-mailadres sturen.

Stap 4

Om uw handtekening op Mail in te stellen, logt u ook in op uw inbox. Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina en klik op de knop "Instellingen". De pagina wordt vernieuwd. Kies uit de beschikbare secties "Mail wizard".

Stap 5

Voer op de bijgewerkte pagina de informatie in het veld "Handtekening" in en plaats de markering in het veld "Handtekening opnemen bij beantwoorden en doorsturen" of "Handtekening plaatsen voor geciteerde tekst". Nadat u klaar bent met het bijwerken van de parameters, klikt u op de knop "Opslaan" onderaan de pagina.

Stap 6

Voer op de Yahoo-mailservice uw mailbox in en klik op de link "Opties". Selecteer "E-mailopties" in het vervolgkeuzemenu. Na het verversen van de pagina komt er aan de linkerkant een menu beschikbaar.

Stap 7

Selecteer het gedeelte "Handtekening", gebruik de vervolgkeuzelijst om de waarde "Teksthandtekening weergeven" in te stellen. Er komt een veld voor gegevensinvoer beschikbaar. Vul de benodigde gegevens in en klik op de knop "Opslaan".

Stap 8

Naar analogie met de beschreven methodes kunt u op bijna elke maildienst een handtekening plaatsen. De namen van secties en commando's kunnen enigszins van elkaar verschillen, maar u kunt gemakkelijk navigeren op basis van hun semantische betekenis.

Aanbevolen: