Hoe Maak Je Een Pagina Aan In Dle

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Pagina Aan In Dle
Hoe Maak Je Een Pagina Aan In Dle

Video: Hoe Maak Je Een Pagina Aan In Dle

Video: Hoe Maak Je Een Pagina Aan In Dle
Video: Een activiteitenpagina maken voor KDP | Ontwerp van activiteitenpagina's, deel 6 2024, Mei
Anonim

DLE's contentmanagementsysteem voor meerdere gebruikers - DataLife Engine - is voornamelijk ontworpen voor het maken en beheren van nieuwsblogs. Desalniettemin biedt het ook de mogelijkheid om reguliere pagina's te maken die niet gebonden zijn aan de algemene nieuwsstructuur. Het gebruik van deze optie van het systeem is vrij eenvoudig - alles wat u nodig heeft, kan op één pagina in het configuratiescherm worden gedaan.

Hoe maak je een pagina aan in dle
Hoe maak je een pagina aan in dle

instructies:

Stap 1

Laad de hoofdpagina van de site waarop DLE draait in de browser, klik op het opschrift "Inloggen", voer de login en het wachtwoord van de sitebeheerder in het autorisatieformulier in en klik nogmaals op de knop "Inloggen".

Stap 2

Open na succesvolle autorisatie het menu in de vervolgkeuzelijst onder uw gebruikersnaam en selecteer de link "Admin Panel". Op de hoofdpagina van het administratiepaneel wordt de centrale plaats ingenomen door de lijst "Snelle toegang tot sitesecties" - klik op de link "Statische pagina's" die erin is geplaatst.

Stap 3

In de sectie voor het beheren van statische pagina's vindt u een lijst met bestaande elementen van de sitestructuur van dit type, en daaronder - de knop "Een nieuwe pagina maken". Druk op de knop en DLE laadt een formulier met velden voor het selecteren van parameters en het invullen van de inhoud van de pagina die wordt gemaakt.

Stap 4

Vul de velden "Titel" en "Beschrijving" in - deze worden gebruikt om links te genereren om door de site te navigeren. Het veld "Datum" kan leeg worden gelaten als er een vinkje staat in het selectievakje "huidige datum en tijd".

Stap 5

Voer in het grootste veld van het formulier - "Tekst" - de inhoud van de pagina in. In dit geval kunt u de visuele editor gebruiken, waarvan de werkbalk zich hier bevindt. Met twee items van het besturingselement Teksttype onder dit veld kunt u auto-wrap in de tekst gebruiken of uw eigen tekenreeksopmaak behouden, en het derde item is voor het handmatig invoeren van HTML-code in plaats van visuele bewerking.

Stap 6

De velden "Metatag titel", "Beschrijving voor het artikel" en "Trefwoorden" worden gebruikt om de metatags in de broncode van de pagina in te vullen - u kunt ze zelf invullen of op beide knoppen "Genereren.." klikken hieronder.

Stap 7

Als u een ander sjabloon voor deze pagina wilt gebruiken dan het standaardsjabloon, geeft u de naam en locatie op in de velden "Sjabloon gebruiken" en "Sjabloonmap".

Stap 8

Selecteer ten slotte uit de lijst de gebruikersgroepen voor wie de gemaakte pagina beschikbaar moet zijn, vink de vakjes aan om de teller van weergaven, indexering en opname in de sitemap toe te staan. Klik op de knop "Opslaan" en de bewerking wordt voltooid.

Aanbevolen: