Hoe Codes In Het Russisch In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Codes In Het Russisch In Te Voeren
Hoe Codes In Het Russisch In Te Voeren

Video: Hoe Codes In Het Russisch In Te Voeren

Video: Hoe Codes In Het Russisch In Te Voeren
Video: Cursus Russisch Nederlands 2024, April
Anonim

Codes zijn speciale symbolische commando's die tijdens het spel moeten worden ingevoerd. Deze commando's activeren verschillende hulpvaardigheden van het personage, bijvoorbeeld onsterfelijkheid of het vermogen om te vliegen. In sommige spellen moeten codes in het Russisch worden ingevoerd.

Hoe codes in het Russisch in te voeren
Hoe codes in het Russisch in te voeren

instructies:

Stap 1

Bekijk de lijst met codes die in het spel kunnen worden ingevoerd. Het is meestal te vinden in de handleiding op de installatieschijf, op de ontwikkelaarssite en op de forums voor amateurgaming. Bekijk ook speciale databases met cheatcodes voor games, bijvoorbeeld CheMax. Ontdek hoe je codes kunt invoeren in het spel. Soms moet je hiervoor eerst speciale programma's (trainers) installeren. Commando's worden meestal ingevoerd via de gameconsole, die tijdens het spel kan worden opgeroepen door op de knop "Tilda" (~) te drukken.

Stap 2

Voer de codes in zoals aangegeven in de handleiding. Als ze in het Russisch zijn ingevoerd, schakelt u ernaar met de combinatie "Alt + Shift" of "Ctrl + Shift" op het toetsenbord. Als dit niet mogelijk is tijdens het spel, verander dan de taal net voor het starten of minimaliseer het reeds lopende spel naar de lade door op de "Win"-toets te drukken. Bestudeer ook zorgvuldig de handleiding van het spel: soms wordt de taal gewijzigd door een speciaal commando in het spelpaneel in te voeren.

Stap 3

Verander de taal op de bovenstaande manier als het spel daarentegen vereist dat je codes in het Engels invoert. Houd er rekening mee dat u in sommige gevallen ook eerst op de Caps Lock-toets moet drukken en opdrachten in hoofdletters moet invoeren. Als de game geen console heeft, moet je waarschijnlijk cheatcodes invoeren vanaf het toetsenbord tijdens het spelen.

Stap 4

Gebruik de trainer-app als er geen andere manier is om cheatcodes in het spel in te voeren. Download het programma van internet en voer het uit. Lees de instructies voor de trainer en kijk welke combinaties beschikbaar zijn voor invoer. Start het spel zonder het programma te sluiten. Druk in het hoofdmenu of het starten van een level op de toets of toetsencombinatie die in de handleiding wordt aangegeven. Daarna hoort u een geluidssignaal dat u informeert over de activering van de trainer.

Aanbevolen: