Hoe Maak Je Een Hengel In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Hengel In Minecraft
Hoe Maak Je Een Hengel In Minecraft
Anonim

Om te overleven in Minecraft, moet je jezelf kunnen voeden. Een manier om dit te doen is door te vissen. En voor succesvol vissen is het belangrijk om te weten hoe je een hengel maakt in Minecraft.

kak-sdelat-udochku-v-minecraft
kak-sdelat-udochku-v-minecraft

instructies:

Stap 1

Het eerste dat je nodig hebt om een hengel te maken, zijn drie stokken. Ze zijn gemaakt van planken, die op hun beurt weer uit hout kunnen worden verkregen. Dit ingrediënt is vrij gemakkelijk te vinden, aangezien bomen in Minecraft bijna overal te vinden zijn.

Stap 2

Een ander ingrediënt dat nodig is om een hengel in Minecraft te maken, zijn twee snaren. Je kunt ze krijgen van spinnenwebben of spinnen. Om dit te doen, moet je een zwaard of een schaar gebruiken. Van een spinnenweb vallen draden uit met een kans van 50 procent, en van spinnen vallen ze er altijd uit, soms zelfs in tweeën.

Stap 3

Als je alle benodigde ingrediënten hebt verzameld, kun je beginnen met het maken van een hengel. Plaats hiervoor stokjes in het midden, cellen linksboven en rechtsonder in het knutselveld en de draden in twee vrije cellen linksonder. Nu je weet hoe je een hengel kunt maken in Minecraft, kun je eten krijgen en niet bang zijn voor honger.

Aanbevolen: