Hoe Schilden Van Bots Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Schilden Van Bots Te Verwijderen
Hoe Schilden Van Bots Te Verwijderen

Video: Hoe Schilden Van Bots Te Verwijderen

Video: Hoe Schilden Van Bots Te Verwijderen
Video: TIPS OM JE PLAMUURMES SCHOON TE MAKEN,HOE DOE JE DAT? Cleaning a spackle knife / Putty Knive 2024, Mei
Anonim

Je kunt de schilden van bots in Counter Strike op verschillende manieren verwijderen. Met name Counter Strike is voornamelijk een netwerkspel, dus bots worden meestal gebruikt als training. Natuurlijk, als je standaard bots gebruikt, kunnen de schilden van de "contraterroristen" aanzienlijk ongemak veroorzaken tijdens het spel.

Tegenaanval
Tegenaanval

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier is om de schilden van de bots uit te schakelen wanneer de training op een speciale server plaatsvindt. Het netwerkspel heeft bredere instellingen, waaronder de installatie van anti-cheat, het verwijderen van schilden tussen de functies. Deze methode, hoewel eenvoudig, is niet universeel, omdat training voor meerdere personen of meer hoogstwaarschijnlijk niet voor iedereen geschikt is. Je kunt het schild op je eigen server als volgt verwijderen: Directory met het geïnstalleerde spel Counter Strikecstrikeaddonsamxmodxconfigsweaprest.ini. In dit bestand moet je schild invoeren en opslaan. Of er is een andere handige manier: gebruik de AdminMOD-servertoepassing, in de instellingen waarvan er ook een functie "verwijder het schild" is.

Stap 2

Het uitschakelen van schilden in een spel voor één speler, zonder een verplichte netwerkverbinding, gaat als volgt: tijdens het spel, na het toevoegen van bots (om bots toe te voegen, moet u "~" Bot toevoegen in de console invoeren). Nogmaals, je moet de volgende instelling in de console invoeren: bot_allow_shield 0. De methode is eenvoudig, maar het kan ongemak veroorzaken, omdat je dit commando elke keer tijdens het spel moet invoeren.

Stap 3

Om de bots moeilijker te maken (training) en optimaal te configureren, is het het beste om extra applicaties voor het spel te installeren. Kits met bots zijn geschikt, die kunnen worden gedownload op sites die gewijd zijn aan het spel Counter Strike, of op andere pagina's waar verschillende add-ons voor games staan (bijvoorbeeld https://www.playground.ru of https://www.igromania.ru). Voor een handig spel met aangepaste bots en zonder schilden, kun je het beste gebruiken: een set bots - Zbot, en om te voorkomen dat er schilden verschijnen, moet je de plug-in No Shields installeren.

Aanbevolen: