Hoe Alle Bots Tegen Te Laten Spelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Alle Bots Tegen Te Laten Spelen?
Hoe Alle Bots Tegen Te Laten Spelen?

Video: Hoe Alle Bots Tegen Te Laten Spelen?

Video: Hoe Alle Bots Tegen Te Laten Spelen?
Video: How To Get BOT LOBBIES in Fortnite Season 7! (Bot Lobby Tutorial) 2024, Mei
Anonim

Counter Strike kan niet alleen met echte mensen over het netwerk worden gespeeld, maar ook tegen kunstmatige intelligentie. Computergestuurde spelers worden "bots" genoemd. Het is vooral spannend om alleen te spelen tegen een heel team computervechters.

Hoe alle bots tegen te laten spelen?
Hoe alle bots tegen te laten spelen?

instructies:

Stap 1

Start Counter Strike en maak een nieuw spel. Om dit te doen, drukt u op de knop "Nieuw spel" in het startvenster van Counter Strike. Nadat u op deze knop hebt geklikt, wordt een dialoogvenster geopend voor het selecteren van opties voor een toekomstig spel. Selecteer de kaart waarop u wilt spelen. Open daarna het tabblad Instellingen voor spelopties en stel daarin de gewenste spelparameters in, zoals de rondetijd, de seconden van bevriezen voor het begin van de ronde, het startbedrag voor nieuw aangekomen spelers, de mogelijkheid om te schieten op vrienden en anderen. Klik vervolgens op OK en wacht tot de gamewereld is geladen. Dit kan enkele seconden tot enkele minuten duren, afhankelijk van het vermogen van uw computer.

Stap 2

Nadat je de spelwereld hebt geladen, selecteer je het team waarvoor je gaat spelen. Druk vervolgens op de "` "-toets (naast het cijfer 1 op uw toetsenbord) om de Counter Strike-console te starten. Typ eerst het commando "mp_limitteams 20" in de console. Dit team stelt het maximum aantal spelers in een team vast. Typ vervolgens het commando "mp_autoteambalance 0". Dit commando schakelt de automatische balans uit, dat wil zeggen dat het aantal terroristen en contraterroristen nu ongelijk kan zijn.

Stap 3

Er zijn twee manieren om bots toe te voegen. De eerste manier is om toe te voegen via de console. Om dit te doen, schrijf je het commando "bot_add_ct" in de console als je als terroristen speelt, of "bot_add_t" als je speelt als contraterroristen. Deze codes voegen één bot toe aan het andere team en u moet ze precies zo vaak invoeren als hoeveel bots u in het andere team wilt zien.

De tweede manier is om bots toe te voegen. Druk op de H-toets en klik in het vervolgkeuzemenu op de knop "Bot toevoegen aan CT" of "Bot toevoegen aan T", afhankelijk van de opdracht.

Aanbevolen: