Hoe Maak Je Een Flash-cartoon?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Flash-cartoon?
Hoe Maak Je Een Flash-cartoon?

Video: Hoe Maak Je Een Flash-cartoon?

Video: Hoe Maak Je Een Flash-cartoon?
Video: How To Make A Flash Lightning Effect l Hoe Maak Je Een Flash Effect l Flash episode ! 2024, Mei
Anonim

Je kunt uren naar goede tekenfilms kijken, en die gemaakt volgens je eigen script - dagenlang. Elke grap heeft een kern van realiteit: met behulp van speciale programma's, verlangen en creatieve inspiratie kan thuis een flash-cartoon worden gemaakt.

Hoe maak je een flash-cartoon?
Hoe maak je een flash-cartoon?

instructies:

Stap 1

Neem de tijd om te schrijven voordat u Flash leert. Schrijf een script dat de basis zal vormen van de hele film. Denk na over het beeld van de personages, de plotomgeving. Werk vervolgens aan de schetsen, teken de hoofdpersonen in kleur en de gewenste schaal. Neem de tijd, hoe meer schetsen je hebt, hoe interessanter het product zal zijn. Zoek naar informatie over de afbeelding op internet om de voorbereiding competenter te maken.

Stap 2

Installeer Adobe Flash 8 (of andere versies) op uw pc, in dit geval worden uw meesterwerken gemakkelijk geüpload naar het netwerk. Lees aandachtig de instructies voor het bestuderen van de interface, waar de cijfers de werkgebieden aangeven: het hoofdveld (voor creativiteit zelf), de werkbalk, de tijdlijn voor animatie, kleurinstellingen, extra speciale hulpmiddelen.

Stap 3

Oefen op het beeld van een rennende man. Klik in het veld Nieuw maken op de woorden Flash-document, open Eigenschappen in de instellingenbalk en stel de grootte van de cartoon in (800x600). Selecteer de achtergrondkleur, het aantal frames per seconde (FPS -12), maak een nieuwe laag. Teken met het gereedschap Lijn een rechthoek onderaan. Kies op het kleurenpaneel een kleur voor de aarde en vul deze met het getekende object.

Stap 4

Met een "potlood" met een donkerdere toon, omcirkel de uitsteeksels, met een "borstel" van een groene tint, beeld het gras af, verplaats de eerste laag iets hoger, daarop zul je de figuur van een persoon "doen herleven". Gebruik een klein "kwastje" (400) om een schetsmatig mannetje te tekenen. Klik met de rechtermuisknop op de tijdlijn op het lege hoofdframe invoegen, schrik niet van de lege afbeelding - het is gewoon een leeg frame. Kopieer de voorbereide "grond" erin: schakel over naar de tweede laag, in het meest rechtse frame van de tijdlijn, klik met de rechtermuisknop om Frame invoegen te vinden.

Stap 5

Ga aan de slag met een beeldje. Ga terug naar de eerste laag, ga naar het tweede frame, teken een stap, klik op het frame, dan op Lege keyframe invoegen en teken nog een stap. Herhaal de stappen tot de middellijn. Snijd het lange frame bij met de grond, selecteer het overschot en klik op Frames verwijderen.

Stap 6

Sla je meesterwerk op: Bestand + Film exporteren. Geef het een naam. De eerste ervaring van creativiteit met behulp van flash-technologie werd verkregen. Durf en vergeet niet - hoe je de cartoon ook noemt, hij zal zo populair zijn.

Aanbevolen: