Een Video 90 Graden Draaien

Inhoudsopgave:

Een Video 90 Graden Draaien
Een Video 90 Graden Draaien

Video: Een Video 90 Graden Draaien

Video: Een Video 90 Graden Draaien
Video: Een vector 90 graden draaien 2024, Mei
Anonim

Als je een belangrijk evenement, feest of serieuze presentatie aan het filmen was met een amateurcamera of camera, heb je waarschijnlijk de meest geschikte videohoek gekozen - horizontaal of verticaal. Nadat u de opgenomen video van de camera naar de computer hebt gekopieerd, kunt u de video in sommige gevallen zijwaarts naar de kijker draaien en wordt het noodzakelijk om de positie te wijzigen door deze 90 graden met de klok mee of tegen de klok in te draaien. Vegas Pro's eenvoudige videobewerkingssoftware en de Event Pan / Crop-tool helpen je de positie van je video te veranderen.

Een video 90 graden draaien
Een video 90 graden draaien

instructies:

Stap 1

Download, installeer en voer Vegas Pro-software uit op uw computer. Open vervolgens de video die een spread vereist. Klik in het videobedieningsvenster op het framepictogram dat de tool Event Pan / Crop aanroept.

Stap 2

Het videobewerkingsvenster wordt geopend. Vergroot de grootte van de video op het scherm door met de muis naar voren te scrollen als de schaal te klein voor je lijkt.

Stap 3

Druk op de linkermuisknop tussen de afbeelding op de video en de cirkel op het scherm en draai de video vervolgens 90 graden linksom of rechtsom zonder de toets los te laten. U kunt het videoframe handmatig zo ver uitbreiden als u nodig heeft.

Stap 4

U kunt de video ook automatisch roteren door het item "Rotatie" in het paneel aan de rechterkant van het scherm te selecteren en de gewenste waarde voor de rotatiehoek te markeren.

Stap 5

De video wordt omgeven door een frame - het markeert de grenzen van het zichtbare opnamegebied na de verspreiding. Wijzig de positie van de afbeelding handmatig zodat er geen elementen in de viewport verloren gaan na rotatie.

Stap 6

Om het formaat van de video aan te passen en in het nieuwe frame te passen, sleept u de video handmatig naar het bovenste of onderste punt en vervolgens naar het rechter- of linkerpunt terwijl u de "Ctrl"-toets ingedrukt houdt om de beeldverhouding van het videovenster te behouden.

Stap 7

Snijd indien nodig de randen van de video bij en sla deze op.

Aanbevolen: