Een Vorm Wijzigen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Vorm Wijzigen In Photoshop
Een Vorm Wijzigen In Photoshop

Video: Een Vorm Wijzigen In Photoshop

Video: Een Vorm Wijzigen In Photoshop
Video: How to manipulate shapes in Photoshop - Direct Selection Tool 2024, April
Anonim

Zeker, veel meisjes zijn verdrietig als ze naar prachtige foto's van modellen en actrices in tijdschriften kijken, en vermoeden niet eens dat ze de helft van hun schoonheid te danken hebben aan meesters in fotoverwerking en retoucheren. Bijna altijd finaliseren fotografen foto's en elimineren ze onvolkomenheden in het uiterlijk met behulp van Photoshop - en met name figuurfouten zijn vatbaar voor bewerking. Als je een foto hebt waarin je jezelf slanker en sierlijker zou willen zien, probeer deze dan in Photoshop te veranderen met behulp van het filter Uitvloeien.

Een vorm wijzigen in Photoshop
Een vorm wijzigen in Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de foto in Photoshop, dupliceer de laag (laag dupliceren) en klik vervolgens op het menu Filter en selecteer Uitvloeien om een filter te openen waarmee u de vormen van objecten op alle mogelijke manieren kunt wijzigen.

Stap 2

Selecteer in het configuratiescherm aan de linkerkant van het filtervenster het gereedschap Forward warp - een hulpmiddel dat het oppervlak vervormt en comprimeert - en selecteer de juiste penseelgrootte en de dichtheid en druk, afhankelijk van welk deel van het lichaam u wilt verminderen. U zult constant de grootte aanpassen terwijl u aan het bewerken bent, omdat verschillende delen van het lichaam verschillende penseelgroottes vereisen.

Stap 3

Om vervorming van de plaatsen die u ongewijzigd wilt laten te voorkomen, verwerk ze met het gereedschap Masker bevriezen.

Stap 4

Filter de gewenste gebieden van de vorm en klik op OK om de wijzigingen op de foto toe te passen. Om de wijzigingen realistisch te maken en de onscherpte en wazigheid in de bewerkte gebieden te verwijderen, opent u het filtermenu opnieuw en selecteert u het gedeelte Verscherpen.

Stap 5

Zet vervolgens de dekking op 50% en maak een laagmasker. Keer daarna het masker om door op Ctrl + I te drukken.

Stap 6

Nadat u wit op het palet hebt gekozen, schildert u over de vervormde gebieden met een penseel aan het begin van de verwerking en vermindert u vervolgens de transparantie van de laag enigszins. De scherpte van de foto keert terug en de veranderingen zien er authentiek uit.

Aanbevolen: