Hoe Maak Je Een Vorm In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Vorm In Photoshop
Hoe Maak Je Een Vorm In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Vorm In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Vorm In Photoshop
Video: les 2-2 Vormen - Shapes (Dutch Photoshop tutorial) 2024, April
Anonim

De natuur heeft niet iedereen een ideaal lichaam gegeven. En eerlijk gezegd zorgen we zelf vaak niet voor onszelf. Als gevolg hiervan krijgen we een trieste weerspiegeling in de spiegel en een stel complexen. Kijkend naar slanke schoonheden van de covers van tijdschriften, begin je te denken dat je dit zelf nooit kunt. Jij kan! En hoe! Stop gewoon met kijken naar deze modellen en begin naar jezelf te kijken. Zorg goed voor je lichaam. En om je moraal te behouden, maak je een foto met het figuur van je dromen. Ik zal je laten zien hoe je dit doet aan de hand van een foto van een meisje als voorbeeld.

je kunt oefenen op dit meisje practice
je kunt oefenen op dit meisje practice

Het is nodig

Fotografie, Adobe Photoshop, basiskennis van de structuur van het menselijk lichaam

instructies:

Stap 1

Maak je favoriete recente foto. Open het in Photoshop. Sleep de laag "achtergrond" naar het pictogram zoals weergegeven in de afbeelding. Er wordt een kopie van de laag gemaakt, noem deze "1". Dit is de laag waar we aan gaan werken.

maak snel een kopie van een laag
maak snel een kopie van een laag

Stap 2

Selecteer laag "1". Zoek "filter" in het bovenste menu. Open het en selecteer "plastic" in de lijst. Plastic is een zeer handig filter dat precies is ontworpen om de vorm van objecten te veranderen. Hiermee zullen we het cijfer op orde brengen.

kies het gewenste filter
kies het gewenste filter

Stap 3

Pak het verdraaigereedschap (vingerpictogram). Stel de penseelgrootte niet te groot in, maar ook niet te klein (door te proberen). Nu kunt u heel voorzichtig beginnen, de verhoudingen van het menselijk lichaam respecterend, onvolkomenheden corrigeren. Onthoud dat de laatste paar acties ongedaan kunnen worden gemaakt met de toetsen Alt + Ctrl + Z. En als u een heel gebied moet herstellen, of zelfs het oorspronkelijke uiterlijk van de foto moet herstellen, neemt u gewoon de tool "reconstrueren" (een pictogram in de vorm van een penseel met stippen) en bladert u door de foto.

Stap 4

Laten we eerst de buik verwijderen. Trek het "vervormings"-gereedschap voorzichtig over de buik, alsof u het naar binnen trekt. De buik werd plat - geweldig. Je kunt de boog aan de achterkant ook iets vergroten. Nu is de figuur sierlijker geworden. Het is ook belangrijk om de kleine dingen niet te vergeten. Bijvoorbeeld afgeplatte armen. Het ziet er niet erg mooi uit, dus het is beter om dit kleine defect ook te repareren. Hetzelfde geldt voor buitoren, en plooien op de rug en andere problemen. Dit alles is gemakkelijk te verwijderen met deze magische tool.

Hoe maak je een vorm in Photoshop
Hoe maak je een vorm in Photoshop

Stap 5

Dus je hebt de daling doorgerekend. Maar wil je ook vaak toevoegen? U kunt hetzelfde kettinggereedschap gebruiken om sommige delen van het lichaam te vergroten. Maar laten we een ander hulpmiddel proberen: bloat (een ovaal pictogram met pijlen die in tegengestelde richting wijzen). Ze kunnen alles opblazen, hoewel ze meestal hun borsten opblazen. Kom op en we zullen het een beetje vergroten op de foto. Pak de bloat tool, maak hem iets groter dan je borst en gebruik een van deze. Hoe langer u drukt, hoe meer de afbeelding wordt opgeblazen. Bedenk dat u alles zorgvuldig moet doen, zodat het resultaat natuurlijk is. Hier is een borst klaar.

Hoe maak je een vorm in Photoshop
Hoe maak je een vorm in Photoshop

Stap 6

Met de tweede zal het niet zo gemakkelijk lukken, omdat het niet helemaal zichtbaar is. We moeten een vriesmasker gebruiken. Hiermee kunnen we het gewenste resultaat bereiken zonder de foto te bederven. Neem het bevriezingsgereedschap (het pictogram in de vorm van een vierkant, een cirkel en een penseel) en schilder over de voltooide borst. Nu zal dit gebied niet toegeven aan vervorming.

Hoe maak je een vorm in Photoshop
Hoe maak je een vorm in Photoshop

Stap 7

Nu kun je het "opgeblazen gevoel" weer zonder angst nemen en de tweede borst vergroten. Wanneer het resultaat is bereikt, neemt u de tool "unfreeze" (het pictogram is hetzelfde als "freeze", maar in plaats van een penseel - een gum) en wist u de bevriezingslaag van de borst. Klik OK". Wacht even terwijl het filter op de foto wordt toegepast.

Stap 8

Alles is nu klaar. Het figuur is perfect in orde. U kunt het resultaat vergelijken met wat het was voor verwerking. Hang deze foto op een prominente plek en streef naar hetzelfde resultaat. Succes.

Aanbevolen: