Lippen Een Nieuwe Vorm Geven In Photoshop

Inhoudsopgave:

Lippen Een Nieuwe Vorm Geven In Photoshop
Lippen Een Nieuwe Vorm Geven In Photoshop

Video: Lippen Een Nieuwe Vorm Geven In Photoshop

Video: Lippen Een Nieuwe Vorm Geven In Photoshop
Video: РЕАКЦИЯ НА ВАШИ РАБОТЫ С ЧЕЛОВЕКОМ - ПАУКОМ! Итоги Фотошоп Батла 2024, Mei
Anonim

De grafische editor Adobe Photoshop biedt zijn fans uitgebreide mogelijkheden voor het verwerken van foto's. Met dit programma kunt u niet alleen beeldafwijkingen verwijderen, maar ook gelaatstrekken in de afbeelding wijzigen.

Lippen een nieuwe vorm geven in Photoshop
Lippen een nieuwe vorm geven in Photoshop

instructies:

Stap 1

Open de foto en maak een kopie van de hoofdlaag door op Ctrl + J te drukken. Deze kopie moet vóór elke wijziging worden gemaakt om de hoofdafbeelding niet te beschadigen

Stap 2

Kies in het menu Filter de optie Uitvloeien. Het is in wezen een op zichzelf staande editor met krachtige correctietools en zeer aanpasbare opties. Om de afbeelding te vergroten, gebruikt u Zoom (Vergrootglas), om te verkleinen - hetzelfde gereedschap in combinatie met de Alt-toets. Hand wordt gebruikt om het object te verplaatsen.

Stap 3

Om de lippen voller te maken, selecteert u de Bloat Tool op de werkbalk. Stel de diameter van de borstel iets groter in dan de grootte van het object. De parameters Borsteldichtheid en Borsteldruk voor zachte correctie moeten laag zijn, 15-20.

Stap 4

De cursor heeft de vorm van een vizier - een cirkel met een kruis erin. Beweeg het over het object en klik. De toename in grootte zal plaatsvinden onder het kruis.

Stap 5

Gebruik de Pucker Tool om het object kleiner te maken. De instellingen zijn hetzelfde als voor de Bloat Tool. Klik met de muis waar de lippen dunner en smaller moeten worden, bijvoorbeeld bij de mondhoeken.

Stap 6

Een mislukte correctie kan worden geannuleerd door op Reconstrueren te klikken. Gebruik de knop Alles herstellen om alle wijzigingen ongedaan te maken. Als u tevreden bent met de verwerkingsresultaten, klikt u op OK om op te slaan.

Stap 7

Kopieer de afbeelding weer naar een nieuwe laag. Druk op de Q-toets om de snelmaskerbewerkingsmodus te openen. Stel de standaardkleuren in door op D te drukken en selecteer een klein zacht penseel uit de gereedschapskist.

Stap 8

Markeer de lippen in de foto, terwijl het fragment verborgen is achter een transparante rode film. Om terug te keren naar de normale modus, drukt u nogmaals op Q. Nu heb je het hele gezicht geselecteerd op de foto, behalve de lippen. Druk op Shift + Ctrl + I om de selectie om te keren en op Ctrl + J om deze naar een nieuwe laag te kopiëren.

Stap 9

Houd alt="Afbeelding" ingedrukt en klik in het lagenpaneel op Laagmasker toevoegen. Zet de Overvloeimodus op Scherm, Dekking 15%. Gebruik een zachte, dunne witte borstel om de highlights op de lippen te accentueren, of verf indien nodig. Lagen samenvoegen Ctrl + E

Stap 10

Nogmaals in de snelle maskermodus, selecteer de lippen en kopieer de selectie naar een nieuwe laag. Breng een omgekeerd laagmasker aan. Stel de Overvloeimodus in op Vermenigvuldigen, Dekking 10-15%. Gebruik een dunne witte borstel om de contouren van de lippen te volgen en de lagen samen te voegen.

Aanbevolen: