Hoe U Uw Foto In Een Afbeelding Kunt Invoegen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Foto In Een Afbeelding Kunt Invoegen
Hoe U Uw Foto In Een Afbeelding Kunt Invoegen

Video: Hoe U Uw Foto In Een Afbeelding Kunt Invoegen

Video: Hoe U Uw Foto In Een Afbeelding Kunt Invoegen
Video: Foto WordPress Invoegen -- Afbeeldingen en foto's toevoegen aan je site! 2024, Mei
Anonim

Om uw foto op de voltooide afbeelding te kunnen plaatsen met behulp van een computer, hebt u een elektronische kopie ervan nodig, dat wil zeggen dat de foto in een bestand van elk grafisch formaat moet zijn opgenomen. Als aan deze voorwaarde is voldaan, resteert het nog om enkele eenvoudige handelingen uit te voeren met behulp van een beeldverwerkingsprogramma. In sommige gevallen kan een eenvoudige browser in plaats van een grafische editor voldoende zijn.

Hoe u uw foto in een afbeelding kunt invoegen
Hoe u uw foto in een afbeelding kunt invoegen

instructies:

Stap 1

Als u een foto in een bestaande afbeelding moet invoegen, moet u de procedure starten door een willekeurig beeldbewerkingsprogramma te starten. Het kan de eenvoudigste editor zijn uit de reeks programma's die zijn geïnstalleerd met Windows (Paint), en de geavanceerde grafische editor Adobe Photoshop en een andere grafische editor. Nadat u het programma heeft gestart, laadt u er een afbeelding in, die als achtergrond voor uw foto moet dienen. Welke van de editors u ook kiest, u kunt dit doen door op de toetsencombinatie ctrl + o te drukken, het gewenste bestand te zoeken in het dialoogvenster dat wordt geopend en op de toets "Openen" te drukken. Upload het tweede bestand, de foto, op dezelfde manier.

Stap 2

Kopieer het gewenste gebied van de foto. Als u de hele foto in de achtergrondafbeelding wilt invoegen, drukt u op de toetsencombinatie ctrl + a om de hele afbeelding te selecteren en vervolgens op de combinatie ctrl + c om het geselecteerde gebied naar het klembord te kopiëren. Deze "sneltoetsen" zijn universeel voor de overgrote meerderheid van toepassingen, maar u kunt ook de bijbehorende opdrachten gebruiken die in het editormenu zijn geplaatst. Hun plaatsing hangt af van de gebruikte editor. In "Photoshop" is er bijvoorbeeld een apart paneel waarop verschillende tools zich bevinden - als u slechts een deel van uw foto hoeft in te voegen, klik dan op het tweede pictogram in dit paneel ("Rechthoekig gebied") en gebruik vervolgens de linkermuisknop om het gewenste rechthoekige segment te selecteren en te kopiëren. Het derde pictogram op dit paneel activeert de Lasso-tool, waarmee u een fragment van een willekeurige vorm kunt selecteren - degene die u met de muis omcirkelt. Er zijn andere selectiemethoden in Adobe Photoshop.

Stap 3

Ga naar het tabblad achtergrondafbeelding en plak de gekopieerde foto door op ctrl + v te drukken. Hiermee is het invoegen van een foto in een afbeelding voltooid en kunt u de gecombineerde afbeelding opslaan. Maar om het meest acceptabele resultaat te krijgen, kan het nodig zijn om de samengestelde afbeelding te bewerken - hoe dit precies moet, hangt af van de gebruikte editor. In Adobe Photoshop kunt u bijvoorbeeld op ctrl + t drukken om Vrije transformatie voor de geplakte foto in te schakelen. Daarna heeft u de mogelijkheid om de grootte aan te passen, te kantelen, te verplaatsen, enz. Daarnaast kun je bijvoorbeeld de toetsencombinatie ctrl + u indrukken en de helderheid en kleurverzadiging van de achtergrond en foto egaliseren.

Stap 4

Sla de gecombineerde afbeelding op door op ctrl + s te drukken. Als u de Adobe Photoshop-editor gebruikt, kunt u door op de combinatie ctrl + shift + alt="Afbeelding" + s te drukken een dialoogvenster openen dat u helpt bij het kiezen van de meest geschikte verhouding tussen bestandsgewicht en afbeeldingskwaliteit, afhankelijk van het bestandsformaat.

Stap 5

Gebruik een willekeurige webservice als u dit allemaal in een semi-automatische modus wilt doen. Bijvoorbeeld op de site https://ru.photofunia.com u kunt uit een groot aantal lege plekken de meest geschikte achtergrond kiezen om uw foto in te voegen, en dan stap voor stap eenvoudig de vragen beantwoorden die door de scripts van deze site worden gesteld.

Aanbevolen: