Hoe Het Systeem Te Identificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Systeem Te Identificeren?
Hoe Het Systeem Te Identificeren?

Video: Hoe Het Systeem Te Identificeren?

Video: Hoe Het Systeem Te Identificeren?
Video: Klunga: identificeren, clusteren en plannen van de leerbehoefte 2024, Mei
Anonim

Om te bepalen welk besturingssysteem op uw computer is geïnstalleerd, hoeft u niet naar een installatieschijf te zoeken. Het systeem slaat zelf informatie over zichzelf op en deze informatie is beschikbaar voor de gebruiker.

Hoe het systeem te identificeren?
Hoe het systeem te identificeren?

instructies:

Stap 1

Eerst moet u op de taakbalk (meestal onderaan het scherm) op de knop "Start" klikken. Selecteer in de lijst die wordt geopend de map "Configuratiescherm".

Stap 2

Selecteer in het configuratiescherm het onderdeel "Systeem". Er wordt een bijbehorend venster geopend en op het tabblad dat standaard wordt geopend, vindt u informatie over het type besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 3

Het is ook handig om hiervoor het Windows Help- en ondersteuningscentrum te gebruiken. Door op "Start" -> "Help en ondersteuning" te klikken, komen we bij het Center. Typ het woord "systeem" in de zoekbalk. Nadat de zoekresultaten zijn weggevallen, moet u achtereenvolgens op de links "Informatie over de computer verkrijgen" en "Algemene informatie over het systeem weergeven" klikken. Als gevolg hiervan verschijnt er een venster op het scherm met informatie over de computers, inclusief de systeemeigenschappen.

Aanbevolen: