Hoe Samsung 1210 Cartridge Bij Te Vullen

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung 1210 Cartridge Bij Te Vullen
Hoe Samsung 1210 Cartridge Bij Te Vullen

Video: Hoe Samsung 1210 Cartridge Bij Te Vullen

Video: Hoe Samsung 1210 Cartridge Bij Te Vullen
Video: Принтер печатает белый лист, картридж Samsung ML-1610, 2010, 2015 2024, April
Anonim

Als er voortdurend documenten op de printer worden afgedrukt, kan de hoeveelheid inkt die erin zit op den duur opraken. Een cartridge voor een Samsung laserprinter kunt u thuis zelf bijvullen en het resultaat van uw handelingen zal niet slechter zijn dan een nieuw aangeschafte cartridge.

Hoe Samsung 1210 cartridge bij te vullen
Hoe Samsung 1210 cartridge bij te vullen

Noodzakelijk

  • - pincet;
  • - schroevendraaier "+";
  • - meerdere stukken stof;
  • - borstel (borstelharen);
  • - een kleine trechter;
  • - huishoudelijke stofzuiger.

instructies:

Stap 1

Het hele proces van het bijvullen van de cartridge is een "zwarte" klus, dus bedek het werkoppervlak met meerdere kranten of ander materiaal dat vervolgens kan worden weggegooid. Plaats de tonercartridge naar beneden met de drumeenheid naar beneden gericht, met de tonervulopening aan de linkerkant.

Stap 2

Draai alle schroeven van de cartridgebehuizing los en open de bovenklep van de behuizing als een gewoon boek. Vanaf de zijkanten moet u drie zelftappende schroeven losdraaien, daarna kunt u de laadschacht verwijderen en opzij laten.

Stap 3

Vervolgens moet u het reeds niet-vaste deel van het hele apparaat - vilt (inclusief het mes) losschroeven en verwijderen.

Stap 4

Verwijder de contactveer - gebruik hiervoor een pincet. De veer bevindt zich aan de linkerkant, wees voorzichtig - zonder dit reserveonderdeel is het apparaat van de hele cartridge een "dummy".

Stap 5

Vouw de afdichtingen terug en draai de twee parkers los om de doseerbladen te verwijderen. Volledige demontage voltooid.

Stap 6

Giet kleine deeltjes toner op de krant die bedoeld is voor afval. Houd dit proces goed in de gaten - je kunt tandwielen verliezen. Het binnenoppervlak van de patroon moet worden schoongemaakt met een harde borstel (borstelharen) of een stofzuiger. Het combineren van deze methoden geeft de beste resultaten.

Stap 7

Gebruik een doek die niet afbrokkelt of pluist aan de randen om de resterende toner van alle onderdelen van de cartridge te verwijderen. Wees uiterst voorzichtig bij het reinigen van de foto- en aandrukrollen. Als je ze met je vingers aanraakt, veeg dan opnieuw af met een droge doek, probeer geen vingerafdrukken achter te laten op de fotogalerij.

Stap 8

Gebruik bij het toevoegen van toner een trechter om te voorkomen dat deeltjes op reeds gereinigde onderdelen vallen. Na het voltooien van deze handeling sluit u de trechter met een rubberen stop en zet u hem in omgekeerde volgorde weer in elkaar.

Stap 9

Maak het werkgebied schoon: Verzamel alle kranten en vouw ze, stofzuig vervolgens de vuile delen van het werkoppervlak van de cartridge met een stofzuiger. De cartridge is nu opnieuw gevuld en gereinigd, d.w.z. het kan worden gebruikt voor het beoogde doel.

Aanbevolen: