Hoe Het Virtuele Geheugen Van Een Computer Op Te Schonen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Virtuele Geheugen Van Een Computer Op Te Schonen
Hoe Het Virtuele Geheugen Van Een Computer Op Te Schonen

Video: Hoe Het Virtuele Geheugen Van Een Computer Op Te Schonen

Video: Hoe Het Virtuele Geheugen Van Een Computer Op Te Schonen
Video: MAAK JE PC SNELLER IN 5 STAPPEN! WERKT IN 2021! 2024, Mei
Anonim

Met het tijdig opschonen van het virtuele geheugen van de computer wordt de kwaliteit van de pc-systemen en programma's aanzienlijk verhoogd. Opschonen is ook nodig om de vertrouwelijkheid van de gegevens die in het wisselbestand achterblijven te bewaren.

Het virtuele geheugen van een computer opschonen
Het virtuele geheugen van een computer opschonen

instructies:

Stap 1

Om het virtuele geheugen van de computer op te schonen, moet u een van de volgende acties kiezen.

Startknop, Zoeken. Typ secpol.msc in de zoekbalk en druk op Enter. Nadat de computer dit bestand heeft gevonden, moet u het openen door te dubbelklikken op de linkermuisknop. Er verschijnt een venster met de titel "Lokale beveiligingsinstellingen". Open in dit venster de volgende mappen: "Security Settings", gevolgd door "Local Policies", nogmaals "Security Settings". Zoek het bestand "Shutting Down: Clearing the Virtual Memory Page File". Maak het open. Selecteer in het venster dat verschijnt de status "Inschakelen", klik op "OK".

Stap 2

Knop "Start" - "Uitvoeren" - bestand gpedit.msc. In het venster "Groepsbeleid" dat verschijnt, opent u de volgende mappen één voor één: "Computerconfiguratie", gevolgd door "Windows-configuratie", dan de map "Beveiligingsinstellingen", dan de map "Lokaal beleid" en tenslotte "Beveiliging Instellingen". Zoek in de laatste map een bestand met de naam "Shutdown: Clearing the Virtual Memory Page File". Dubbelklik met de muis, schakel in het venster dat verschijnt over naar "Inschakelen", "OK". In beide gevallen wordt het virtuele geheugen van de computer automatisch opgeschoond wanneer het systeem wordt uitgeschakeld.

Stap 3

Open "Start", "Zoeken" - voer Regedit in het zoekveld in. Open het gevonden bestand met de extensie.exe door erop te dubbelklikken. Zoek in het geopende venster aan de linkerkant de mappen: "HKEY_LOCAL_MACHINE", de map "SYSTEM", gevolgd door "CurrentControlSet", dan "Control", dan de map "Session Manager" en tot slot "Geheugenbeheer". Zoek in het geopende venster aan de rechterkant het bestand "ClearPageFileAtShutdown", roep het contextmenu op, klik op "Wijzigen" en verander in het venster dat verschijnt de waarde 0 in de waarde 1.

Aanbevolen: