Hoe Bestanden Te Herstellen Na Het Formatteren Van Een Harde Schijf

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Te Herstellen Na Het Formatteren Van Een Harde Schijf
Hoe Bestanden Te Herstellen Na Het Formatteren Van Een Harde Schijf

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Na Het Formatteren Van Een Harde Schijf

Video: Hoe Bestanden Te Herstellen Na Het Formatteren Van Een Harde Schijf
Video: (Dutch) Partities beheren, formatteren, en hernoemen in Windows 7, 8, 8.1 en 10 2024, Mei
Anonim

Wees niet boos als u om welke reden dan ook belangrijke bestanden van uw harde schijf hebt verwijderd. De meeste informatie kan worden hersteld als u de juiste procedure volgt.

Hoe bestanden te herstellen na het formatteren van een harde schijf
Hoe bestanden te herstellen na het formatteren van een harde schijf

Noodzakelijk

Gemakkelijk herstel

instructies:

Stap 1

Gebruik Easy Recovery om belangrijke bestanden te vinden en te herstellen die van uw harde schijf of externe schijven zijn verwijderd. Controleer voordat u de applicatie installeert of de versie die u selecteert geschikt is voor het besturingssysteem dat u gebruikt. Installeer Easy Recovery en start uw computer opnieuw op.

Stap 2

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de applicatie op een niet-geformatteerde partitie van de harde schijf moet worden geïnstalleerd. Deze aanpak voorkomt dat verwijderde informatie wordt overschreven. Start Easy Recovery door op de snelkoppeling op uw bureaublad te klikken.

Stap 3

Selecteer de bedrijfsmodus "Gegevensherstel". Als u een bepaalde partitie van de harde schijf volledig hebt gewist, gaat u naar het subitem "Herstellen na formatteren". Vink het vakje naast Diepe scan aan. Selecteer de lokale schijf met de linkermuisknop, die door het programma wordt geanalyseerd. Klik volgende".

Stap 4

Geef lokale schijfopties op. Houd er rekening mee dat u in deze kolom de kenmerken moet selecteren die het volume had vóór het formatteren. Als u het bestandssysteem hebt gewijzigd, geeft u dit aan. Klik op de knop Scannen.

Stap 5

Het proces van het analyseren van de verwijderde informatie kan 20 tot 50 minuten duren. Veel hangt af van de snelheid van de harde schijf en de grootte van de gescande lokale schijf. Wacht tot de lijst met gevonden bestanden wordt verstrekt. Selecteer degene die in hun oorspronkelijke staat moeten worden bewaard met een vinkje.

Stap 6

Klik op de knop Opslaan. Selecteer de externe schijf of harde schijfpartitie waar de geselecteerde bestanden zich zullen bevinden. Klik volgende . Wacht tot de informatieverwerking is voltooid.

Stap 7

Gebruik de functie "Bestanden reconstrueren" als een bepaald stuk informatie is beschadigd tijdens het herstelproces. Het hoofddoel van deze functie is het herstel van documenten en archieven van verschillende typen.

Aanbevolen: