Hoe De Driver Voor Het Moederbord Bij Te Werken?

Inhoudsopgave:

Hoe De Driver Voor Het Moederbord Bij Te Werken?
Hoe De Driver Voor Het Moederbord Bij Te Werken?

Video: Hoe De Driver Voor Het Moederbord Bij Te Werken?

Video: Hoe De Driver Voor Het Moederbord Bij Te Werken?
Video: Installing Computer Drivers - Sinhala 2024, April
Anonim

Bijgewerkte stuurprogrammaversies die door de hardwarefabrikant zijn uitgebracht, zijn ontworpen om de beste ervaring voor uw apparaten te bieden en bevatten oplossingen voor bugs die in eerdere versies zijn aangetroffen. Overweeg de procedure voor het bijwerken van de driver van het moederbord van een stationaire computer en laptop.

Hoe de driver voor het moederbord bij te werken?
Hoe de driver voor het moederbord bij te werken?

instructies:

Stap 1

Om het stuurprogramma bij te werken, moet u het downloaden. Het is beter om dit te doen op de officiële website van de fabrikant van het moederbord (als je een desktopcomputer hebt) of laptopfabrikant (als je een laptop hebt).

Stap 2

Als u een laptop gebruikt, moet u op de website van de fabrikant naar het gedeelte 'Ondersteuning' of 'Drivers' gaan, uw laptopmodel en besturingssysteem selecteren en vervolgens het nieuwste stuurprogramma downloaden.

Stap 3

Als u een stationaire computer heeft, moet u eerst de fabrikant en het model van het moederbord achterhalen. Dit kan worden gedaan met behulp van de AIDA64- of CPU-Z-programma's, die kunnen worden gedownload van de ontwikkelaarssites: www.aida64.com en www.cpuid.com. Door een van deze programma's op uw computer uit te voeren, krijgt u informatie over de fabrikant van het moederbord en het model

Stap 4

Daarna kunt u naar de website van de fabrikant gaan om daar de nieuwste driver voor uw moederbordmodel te downloaden. Let op de compatibiliteit van het stuurprogramma met uw besturingssysteem.

Stap 5

Het moederbordstuurprogramma is een installatiebestand en nadat u het naar uw computer hebt gedownload, moet u het uitvoeren en de installatie voltooien. Tijdens het installatieproces wordt het oude stuurprogramma gedetecteerd en moet u akkoord gaan om het te vervangen. De driverupdate wordt voltooid door de computer opnieuw op te starten.

Aanbevolen: