Hoe De Driver Voor Het Moederbord Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Driver Voor Het Moederbord Te Installeren
Hoe De Driver Voor Het Moederbord Te Installeren

Video: Hoe De Driver Voor Het Moederbord Te Installeren

Video: Hoe De Driver Voor Het Moederbord Te Installeren
Video: How to download motherboard drivers in Telugu |Download Laptop or Desktop motherboard drivers telugu 2023, Maart
Anonim

Het moederbord is het belangrijkste element van de personal computer. De keuze van de meeste overige elementen hangt af van de technische kenmerken van deze apparatuur. Om een stabiele synchrone werking van computerapparaten te garanderen, moet u stuurprogramma's voor het moederbord installeren.

Hoe de driver voor het moederbord te installeren
Hoe de driver voor het moederbord te installeren

Noodzakelijk

Dirver Pack-oplossing

instructies:

Stap 1

Het moederbord is een vrij complex stuk hardware. Het bestaat uit verschillende afzonderlijke apparaten. Tegelijkertijd kunnen vergelijkbare moederbordmodellen verschillen in een aantal kenmerken. Om niet voor elk apparaat zelf naar drivers te zoeken, gebruikt u de Driver Pack Solution applicatie.

Stap 2

Ga naar www.drp.su en download het opgegeven programma. Om dit te doen, hebt u de uTorrent-toepassing of het equivalent daarvan nodig. Wacht tot de bestanden volledig zijn geladen en open de map waarin u het Driver Pack Solution-programma hebt opgeslagen.

Stap 3

Voer het toepassingsbestand dps uit en wacht tot de aangesloten apparaten zijn geïnitialiseerd. Druk op de knop "Instellingen" en activeer de volgende items: "CPU-temperatuur", "Niet-ondertekende stuurprogramma's installeren" en "Expertmodus".

Stap 4

Vouw nu het tabblad "Drivers" uit en bekijk de lijst met bestanden die beschikbaar zijn voor installatie op deze computer. Selecteer de selectievakjes voor het moederbord. Ze worden meestal "chipset" genoemd. Om de veiligheid te garanderen bij het installeren van stuurprogramma's, selecteert u alle items die geen verband houden met de videoadapter.

Stap 5

Klik op de knop "Installeren" en wacht tot de Driver Pack-oplossing is voltooid. Het laatste venster bevat een bericht waarin u wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten. Klik op de knop Nu opnieuw opstarten.

Stap 6

Nadat u zich hebt aangemeld bij het besturingssysteem, start u het menu Apparaatbeheer. Zorg ervoor dat er geen uitroeptekens naast de namen van de apparatuur staan.

Stap 7

Als u uw stuurprogramma's niet automatisch kunt bijwerken, gaat u naar de website van de fabrikant van het moederbord. Download de vereiste bestanden na het selecteren van het apparaatmodel. Werk uw stuurprogramma's bij met behulp van de menu-opties van Apparaatbeheer.

Populair per onderwerp