Bestanden Kopiëren Van Uw Harde Schijf

Inhoudsopgave:

Bestanden Kopiëren Van Uw Harde Schijf
Bestanden Kopiëren Van Uw Harde Schijf

Video: Bestanden Kopiëren Van Uw Harde Schijf

Video: Bestanden Kopiëren Van Uw Harde Schijf
Video: kopiëren naar externe hd 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel programma's waarmee u bestanden van uw harde schijf naar elk medium kunt kopiëren. Het kan ook worden gedaan met behulp van standaard systeemtools, of door extra software te installeren die het proces van het overzetten van bestanden automatiseert en minimale tussenkomst van de gebruiker vereist.

Bestanden kopiëren van uw harde schijf
Bestanden kopiëren van uw harde schijf

Het is nodig

  • - Tweede harde schijf,
  • - Geheugenkaart,
  • - CD

instructies:

Stap 1

Bij het overzetten van informatie van de ene harde schijf naar de andere kunt u de standaard systeemtools gebruiken. Om dit te doen, moet u de bestanden selecteren die u op één schijf moet overbrengen, ze kopiëren of knippen (met de sneltoets Ctrl en C of Ctrl en X), naar de gewenste map op de tweede harde schijf gaan en de plak gebruiken functie (Ctrl + V).

Stap 2

Op een vergelijkbare manier worden bestanden van een harde schijf naar een flashkaart overgebracht. Om dit te doen, steekt u hem gewoon in de juiste connector (USB- of kaartlezersleuf). Zodra het apparaat door het systeem is geïdentificeerd, kunnen kopieerbewerkingen op dezelfde manier worden uitgevoerd als in het geval van een harde schijf.

Stap 3

Als de gegevens naar schijf moeten worden overgebracht, kunt u de hulpprogramma's Nero of Alcohol 120% gebruiken. Ze schrijven snel naar de gewenste media en formatteren deze vooraf. Er zijn veel opties voor opslaan om uit te kiezen. De toekomstige schijf kan in verschillende formaten zijn - van een gewone gegevensschijf tot Blue-ray Video of Sound DVD. Er is ook een UltraISO-programma dat afbeeldingen maakt van de benodigde bestanden. Dan kunnen deze archieven probleemloos naar verschillende schijven worden geschreven door slechts op twee knoppen in het menu te drukken.

Stap 4

Gegevens van de harde schijf kunnen ook naar een externe server worden geschreven, het is voldoende om u te registreren bij een gratis of betaalde bestandshostingservice die alle gegevens veilig opslaat. De toegestane bestandsgrootte wordt door elke service afzonderlijk ingesteld. Er zijn ook hosting voor bestanden, waarbij de hoeveelheid gegevens kan oplopen tot enkele terabytes, en waar u uw bestanden kunt kopiëren, die voor een lange tijd op een externe harde schijf worden opgeslagen. Er zijn ook speciale voor het kopiëren van gegevens van de schijf "Cloud"-services (bijvoorbeeld Ubuntu One), die opslagruimte op een virtuele server zijn. Vervolgens kunnen de gedownloade bestanden worden gedeeld met andere gebruikers. Met toegang tot uw account kunt u uw gegevens uploaden naar elke computer en deze gebruiken wanneer dat nodig is.

Aanbevolen: