Hoe U Ongewenste Bestanden Van Uw Harde Schijf Opruimt

Inhoudsopgave:

Hoe U Ongewenste Bestanden Van Uw Harde Schijf Opruimt
Hoe U Ongewenste Bestanden Van Uw Harde Schijf Opruimt

Video: Hoe U Ongewenste Bestanden Van Uw Harde Schijf Opruimt

Video: 5 minuten: Formatteren externe harde schijf op MAC | May2Learn 2022, December
Anonim

Door ongebruikte en onnodige bestanden van de harde schijf te verwijderen, kunt u wat vrije ruimte vrijmaken en de snelheid van het werken met de harde schijf verhogen. Het wordt aanbevolen om extra hulpprogramma's te gebruiken om lokale schijven op te schonen.

Hoe u ongewenste bestanden van uw harde schijf opruimt
Hoe u ongewenste bestanden van uw harde schijf opruimt

Het is nodig

  • - Dubbele Finder;
  • - CCleaner.

instructies:

Stap 1

Verwijder eerst zelf onnodige bestanden. Dit kunnen video's, muzieknummers of oude documenten zijn. Zoek na het voltooien van deze procedure naar dubbele bestanden en verwijder ze.

Stap 2

Dubbele Finder downloaden. Installeer dit hulpprogramma en voer het uit. Markeer de lokale stations waar u naar kopieën van bestanden wilt zoeken. Geef het gegevenstype op als u niet absoluut alle duplicaten wilt verwijderen. Klik op de knop Scannen. Wacht tot het zoeken naar kopieën is voltooid.

Stap 3

Selecteer alle dubbele bestanden die u niet nodig hebt en druk op de knop Verwijderen. Sluit het programma na het voltooien van de beschreven stappen.

Stap 4

Open de eigenschappen van het lokale systeemstation. Ga naar het menu Algemeen en klik op de knop Schijfopruiming. Verwijder de voorgestelde bestanden nadat u ze voor dit proces hebt voorbereid.

Stap 5

Download en installeer CCleaner. Download het hulpprogramma van www.piriform.com. Voer CCleaner uit nadat de installatie van de programmacomponenten is voltooid. Open het menu Opschonen.

Stap 6

Selecteer het tabblad Windows en selecteer absoluut alle items in dit menu door het vakje ernaast aan te vinken. Ga naar het tabblad Toepassingen. Selecteer de groepen bestanden die u wilt verwijderen. Dit kunnen tijdelijke bestanden zijn van browsers en andere applicaties.

Stap 7

Klik op de knop Analyseren en wacht tot de lijst met bestanden die worden aanbevolen voor verwijdering is opgesteld. Klik op de knop Opruimen. Open het menu "Register" en selecteer alle beschikbare items. Klik achtereenvolgens op de knoppen "Problemen zoeken" en "Oplossen".

Stap 8

Open het menu "Extra" en ga naar "Programma's verwijderen". Selecteer het ongebruikte programma met de linkermuisknop en klik op de knop "Verwijderen". Verwijder op dezelfde manier andere onnodige programma's. Start uw computer opnieuw op nadat u klaar bent met het gebruik van CCleaner.

Populair per onderwerp