Hoe Maak Je Een Spel Op Iccup In

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Spel Op Iccup In
Hoe Maak Je Een Spel Op Iccup In

Video: Hoe Maak Je Een Spel Op Iccup In

Video: Hoe Maak Je Een Spel Op Iccup In
Video: Передача денег в Доте 1 Iccup gold hack 2018 2024, Mei
Anonim

Iccup is de belangrijkste gameserver voor DotA, een van de meest populaire online games van de laatste tijd. Om een spel op iccup te maken, moet je eerst een account op de spelserver registreren, iccup zelf verbinden met de server, het juiste kanaal selecteren en direct deelnemen aan het spel.

Hoe maak je een spel op iccup
Hoe maak je een spel op iccup

Het is nodig

  • - DotA geïnstalleerd;
  • - DotA Anti-Hack Launcher.

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van iccup en doorloop de registratieprocedure. Klik op de koppeling Registreren in de rechterbovenhoek van het venster. Voer de gewenste gebruikersnaam in het veld Login in en uw wachtwoord in het veld Wachtwoord. Herhaal in Wachtwoord opnieuw invoeren de ingevoerde combinatie. Voer uw e-mailadres in, voer de code uit de afbeelding in. Als u klaar bent met het invoeren van gegevens, klikt u op de knop Registreren.

Stap 2

Download op de geselecteerde gameserver-iccup het DotA Anti-Hack Launcher-bestand en installeer het. Voer het programma uit met behulp van het pictogram dat op het bureaublad verschijnt. Selecteer aan de linkerkant van het venster in de lijst met games WarCraft en klik op Warcraft III uitvoeren.

Stap 3

Klik na het starten van het spel bovenaan het venster op de Battle.net-knop. Wacht tot de verbinding met de server is verbroken en de gamebestanden zijn geladen. Het inlogmenu verschijnt op het scherm, waarin u de bijnaam en het wachtwoord moet opgeven die zijn gebruikt bij het registreren van uw account.

Stap 4

Om een plaats voor communicatie te selecteren, klikt u op de knop "Kanaal" in de linkerbovenhoek van het venster. Selecteer de naam van het gewenste kanaal uit de lijst en klik vervolgens op "Deelnemen".

Stap 5

Om verbinding te maken met de game zelf, klik je op het scrollvormige pictogram onder Battle.net. In het venster dat verschijnt, krijg je een lijst te zien met games die momenteel beschikbaar zijn. Klik op de meest geschikte en wacht tot de server vol is. Voor een 5x5-spel zijn 10 spelers nodig, voor een 3x3-spel - 6. De download start onmiddellijk nadat de server vol is.

Stap 6

Het spel eindigt nadat een van de teams heeft gewonnen. Om te winnen, moet je de troon verdedigen of je bezighouden met de vernietiging van strategische punten van de vijand, waarbij je zijn helden doodt. Als je het spel voortijdig wilt beëindigen, moet elk van de teamleden de prompt -ff in het berichtvenster invoeren, waarna het spel als verloren wordt beschouwd.

Aanbevolen: