Hoe USB-flashdrive-stuurprogramma's Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe USB-flashdrive-stuurprogramma's Te Verwijderen
Hoe USB-flashdrive-stuurprogramma's Te Verwijderen

Video: Hoe USB-flashdrive-stuurprogramma's Te Verwijderen

Video: Hoe USB-flashdrive-stuurprogramma's Te Verwijderen
Video: How to Remove Write Protection on USB drive - 2016 2024, Mei
Anonim

Wanneer een USB-flashstation voor het eerst in een computer wordt geplaatst, wordt er een stuurprogramma op het besturingssysteem geïnstalleerd dat elke verbinding herstelt. Zo kunt u de verbindingsgeschiedenis van elke flashdrive herstellen. Maar als u om de een of andere reden de geschiedenis van het aansluiten van een bepaalde flashdrive op de computer moet resetten, moet u dit stuurprogramma verwijderen.

Hoe USB-flashdrive-stuurprogramma's te verwijderen
Hoe USB-flashdrive-stuurprogramma's te verwijderen

Het is nodig

  • - een computer;
  • - USBDeview-programma.

instructies:

Stap 1

Voor de volgende stappen heeft u het programma USBDeview nodig. Het is volledig gratis. Zoek de app op internet en download. Pak het archief uit in een willekeurige map. Na het uitpakken vindt u drie bestanden: een tekstbestand waarin u informatie over het programma kunt lezen, een helpbestand en een uitvoerbaar bestand USBDeview.exe.

Stap 2

Om het programma te starten, dubbelklikt u gewoon op het uitvoerbare bestand en het wordt gestart. In het hoofdvenster ziet u alle informatie over de flashdrives die ooit op uw computer zijn aangesloten. Het informatievenster zal in verschillende delen worden verdeeld. U bent geïnteresseerd in de subsectie "Beschrijving". Daarin staan de namen van de modellen van alle flashdrives die op de computer waren aangesloten. Zoek in dit venster de naam van de flashdrive waarvan u het stuurprogramma moet verwijderen.

Stap 3

Als er te veel apparaten in het venster staan en u uw flashdrive-model niet kunt vinden, gebruik dan de zoekfunctie. Selecteer hiervoor "Bewerken" in het programmamenu en vervolgens "Zoeken" in het extra menu. Voer in de regel die verschijnt de naam van het flashstationmodel in (ten minste bij benadering). Klik na het invoeren van de zoekparameters op Volgende zoeken. Na enkele seconden verschijnt in het programmavenster een lijst met apparaten die overeenkomen met uw zoekparameter.

Stap 4

Nadat u het model van de flashdrive hebt gevonden, klikt u erop met de linkermuisknop. U kunt gedetailleerde informatie over het apparaat bekijken, beginnend met de versie van het stuurprogramma en eindigend met de instantiecode van het apparaat.

Stap 5

Om het stuurprogramma te verwijderen, klikt u met de rechtermuisknop op de naam van het flashstation. Er verschijnt een contextmenu. Selecteer daarin de optie "Verwijder het geselecteerde apparaat". Daarna wordt alle informatie volledig van uw computer verwijderd. De volgende keer dat de flashdrive wordt aangesloten, zal het besturingssysteem het apparaat opnieuw detecteren en het stuurprogramma installeren.

Aanbevolen: