Hoe Schrijfbeveiliging Op Een USB-flashstation Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijfbeveiliging Op Een USB-flashstation Te Verwijderen
Hoe Schrijfbeveiliging Op Een USB-flashstation Te Verwijderen

Video: Hoe Schrijfbeveiliging Op Een USB-flashstation Te Verwijderen

Video: How to Remove Write Protection on USB drive - 2016 2022, December
Anonim

Hoe vaak moet je media gebruiken om films, programma's, foto's af te drukken, enz. We nemen een USB-stick mee naar ons werk, om te bezoeken - het is erg handig, voordelig en snel. Maar wat als de flashdrive niet meer werkt of schrijfbeveiliging heeft?

schrijfbeveiliging op een flashstation verwijderen
schrijfbeveiliging op een flashstation verwijderen

instructies:

Stap 1

Soms gebeurt het dat we één bestand op de USB-stick laten vallen, waarna het gewoon stopt met formatteren en gegevens accepteren.

Het bericht zegt dat schrijfbeveiliging of formattering niet beschikbaar is. Het bestand wordt niet verwijderd en er kunnen geen nieuwe worden geüpload.

Stap 2

Als uw computer zo'n bericht weergeeft, probeer dan eerst alle Explorer-vensters te sluiten en het bestand te verwijderen via de opdrachtregel. Als dit niet helpt, gaan we verder.

Stap 3

Het gebeurt dat er op de body van de flashdrive een kleine knop zit die draait, we zetten de schrijfbeveiliging aan. Als u merkt dat de afsteller zich in deze positie bevindt, zet u deze terug in de tegenovergestelde positie.

Probeer de gegevens opnieuw naar de flashkaart te schrijven.

Stap 4

Probeer de gegevens door een antivirusprogramma te laten lopen, Kaspersky Internet Security 2009 doet het goed.

Download antivirus, plaats een USB-flashstation, ga akkoord met de "check"-aanbieding.

Kijk door het scanlogboek, alle gevonden dubieuze objecten worden daar weergegeven, evenals suggesties voor hun "verwijdering", als er een virus op de kaart was, zal het programma het automatisch in quarantaine plaatsen, u hoeft het alleen maar te verwijderen en te proberen schrijf weer iets op de kaart.

Stap 5

Heel vaak wordt het probleem opgelost met hulpprogramma's zoals Repair. Dit helpt meestal, maar ze mogen alleen worden gebruikt als de zaak bijzonder moeilijk is. Start Windows en formatteer vanaf daar eerst de USB-flashdrive en probeer vervolgens opnieuw om er bestanden naar over te zetten.

Een van deze opties zou je zeker moeten helpen. Als dat niet het geval is, probeer dan de USB-flashdrive vanaf een andere computer te openen.

Populair per onderwerp