Een Partitie Op De Harde Schijf Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Partitie Op De Harde Schijf Herstellen
Een Partitie Op De Harde Schijf Herstellen

Video: Een Partitie Op De Harde Schijf Herstellen

Video: Een Partitie Op De Harde Schijf Herstellen
Video: (Dutch) Partities beheren, formatteren, en hernoemen in Windows 7, 8, 8.1 en 10 2024, April
Anonim

Als je per ongeluk een partitie op je harde schijf hebt verwijderd, raak dan niet in paniek. Er is een kans van 90% dat de gegevens die op deze partitie zijn opgeslagen, kunnen worden hersteld. Het belangrijkste is om geen onnodige acties te ondernemen.

Een partitie op de harde schijf herstellen
Een partitie op de harde schijf herstellen

Het is nodig

Acronis Disc Director, eenvoudig herstel

instructies:

Stap 1

Er zijn veel manieren om een harde schijfpartitie te verwijderen. Je hebt in ieder geval een speciaal programma nodig om het te herstellen. Gebruik de beschikbare optie - Acronis Disk Director.

Stap 2

Download dit programma van de officiële website https://www.acronis.ru/homecomputing/products/diskdirector/. Installeer het op uw computer

Stap 3

Voer het programma uit. Zoek het hoofdbedieningspaneel van het programma. Open het tabblad "Bekijken". Selecteer het item "Handmatige modus" van het programma.

Stap 4

Bekijk de lijst met bestaande harde schijfpartities. Zoek het volume met de titel "Niet-toegewezen gebied". Deze moet ongeveer even groot zijn als de externe partitie.

Stap 5

Klik erop met de rechtermuisknop. Open het submenu "Geavanceerd" en selecteer "Herstel".

Stap 6

Er wordt een nieuw venster geopend met de titel "Herstelmodus". Selecteer de modus "Handmatig" en klik op de knop "Volgende".

Stap 7

Het venster Zoekmethode wordt geopend. Specificeer het item "Volledig" en klik op de knop "Volgende". Dit zal het proces starten van het zoeken naar partities die eerder op deze schijf bestonden.

Stap 8

Markeer degene die je onlangs hebt verwijderd. Klik volgende . Keer terug naar het hoofdmenu van het programma. Open het tabblad Bewerkingen en selecteer Uitvoeren.

Stap 9

Er wordt een venster geopend met de titel "Openstaande bewerkingen". Controleer de opgegeven parameters van de partitie die moet worden hersteld en klik op de knop "Doorgaan". De snelheid van dit proces hangt af van de kracht van uw computer.

Stap 10

Als enkele belangrijke bestanden verloren zijn gegaan tijdens partitieherstel, installeer dan Easy Recovery. Start het zoekproces naar verwijderde bestanden. Selecteer degene die u wilt herstellen en klik op de knop "Geselecteerde herstellen".

Aanbevolen: