Een Verwijderde Partitie Op De Harde Schijf Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Verwijderde Partitie Op De Harde Schijf Herstellen
Een Verwijderde Partitie Op De Harde Schijf Herstellen

Video: Een Verwijderde Partitie Op De Harde Schijf Herstellen

Video: Een Verwijderde Partitie Op De Harde Schijf Herstellen
Video: (Dutch) Partities beheren, formatteren, en hernoemen in Windows 7, 8, 8.1 en 10 2023, December
Anonim

Als je per ongeluk een partitie op de harde schijf hebt verwijderd, wanhoop dan niet. Het kan worden hersteld. Er is geen garantie dat alle bestanden die erop zijn opgeslagen in goede staat zullen zijn, maar het percentage informatiebehoud is vrij groot.

Een verwijderde partitie op de harde schijf herstellen
Een verwijderde partitie op de harde schijf herstellen

Het is nodig

Acronis Disk Director, eenvoudig herstel

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat het niet altijd mogelijk is om partities te herstellen nadat ze zijn verwijderd. Als u de sectie die u nodig hebt, hebt opgemaakt, is hoogstwaarschijnlijk 90% van de informatie erop onherstelbaar verloren.

Stap 2

Als je de sectie zojuist hebt verwijderd of om de een of andere reden stopt met laden, dan zullen speciale programma's je helpen. Het zijn er enorm veel. Overweeg bijvoorbeeld de opties voor gegevensherstel met behulp van twee krachtige programma's: Acronis Disk Director, Easy Recovery.

Stap 3

De belangrijkste regel bij het per ongeluk verwijderen van een partitie is om niets extra's te doen. Probeer het niet zelf te formatteren, maak of kopieer er geen bestanden naar.

Stap 4

Voer dus het Acronis Disk Director-programma uit.

Stap 5

Zoek de knop "Bekijken" op de hoofdwerkbalk en klik erop. Selecteer Handmatige modus.

Stap 6

In de lijst met bestaande lokale schijven moet de externe partitie zichtbaar zijn als "Niet-toegewezen gebied". Klik er met de rechtermuisknop op, ga naar het submenu "Geavanceerd" en selecteer "Herstel".

Stap 7

Selecteer in het nieuwe venster de optie "Handmatig" en klik op de knop "Volgende". Het menu Zoekmethode wordt geopend. Selecteer "Volledig" en klik op "Volgende".

Stap 8

Terwijl u zoekt naar verwijderde partities, worden deze op het scherm weergegeven. Selecteer degene die u onlangs hebt verwijderd (u kunt navigeren op de grootte van het volume) en klik op de knop "Volgende".

Stap 9

Open nu het tabblad Bewerkingen in het hoofdpaneel en selecteer Uitvoeren. Open het menu Pending Operations en klik op de knop Doorgaan.

Stap 10

Als er belangrijke bestanden ontbreken na herstel, voer dan Easy Recovery uit. Scan dit gedeelte ernaartoe om verwijderde bestanden te vinden. Hoogstwaarschijnlijk worden de bestanden hersteld naar de map waar ze eerder waren opgeslagen.

Aanbevolen: