Hoe Een Gratis Server In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gratis Server In Te Stellen
Hoe Een Gratis Server In Te Stellen

Video: Hoe Een Gratis Server In Te Stellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Play Servers In TLauncher 2021 2023, Februari
Anonim

Voor bepaalde taken is mogelijk uw eigen proxyserver vereist. De gemakkelijkste manier is natuurlijk om een ​​kant-en-klare bron te kopen, maar er is een mogelijkheid om zo'n server gratis te maken en te configureren.

Hoe een gratis server in te stellen
Hoe een gratis server in te stellen

Het is nodig

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Maak je eigen Google-account aan. Maak hiervoor een nieuwe mailbox aan door op de link mail.google.com te klikken. Gebruikers die al een geschikt account hebben, kunnen deze stap overslaan.

Stap 2

Ga naar appengine.google.com/start. Gebruik voor autorisatie in het systeem uw Google-accountgegevens. Klik op de knop Een toepassing maken. Vermeld het mobiele telefoonnummer, als dit niet is ingevoerd bij het registreren van de mailbox. Voer de code in die naar u is verzonden in het speciale veld om naar het volgende menu te gaan.

Stap 3

Voer de naam in van het domein waar uw proxyserver zich zal bevinden. Als het geselecteerde domein vrij is, vinkt u het vakje naast de voorwaarden van de licentieovereenkomst aan en klikt u op de knop Opslaan. Onthoud dat het geselecteerde subdomein de identifier in de webapplicatie zal zijn.

Stap 4

Ga nu naar de python.org-link en download het programma met dezelfde naam. Het is beter om versie 2.6 of nieuwer te gebruiken. Installeer het gedownloade programma. Ga naar code.google.com en download de Google App Engine SDK-plug-in. Installeer dit programma.

Stap 5

Download een sjabloon voor een kant-en-klare HTML-pagina die een url-invoerveld is. Zorg ervoor dat de gedownloade bestanden niet zijn gecomprimeerd.

Stap 6

Start de Google App Engine Launcher die u eerder hebt geïnstalleerd. Open het menu Bewerken en selecteer het tabblad Voorkeuren. Voer in het veld Naam uw domeinnaam in. Open nu het item Bestaande toepassing toevoegen en geef het pad op naar de map die de HTML-pagina bevat.

Stap 7

Klik na het voltooien van de beschreven procedures op de knop Implementeren. Als u minimale vaardigheden op het gebied van webprogrammering hebt, wijzigt u het uiterlijk van de pagina met de proxyserver. Bewerk hiervoor het bestand main.html. Als u niet thuis bent in dit gebied, zoekt u gewoon een meer geschikte kant-en-klare sjabloon.

Populair per onderwerp