Hoe Een Gracia-server In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gracia-server In Te Stellen
Hoe Een Gracia-server In Te Stellen

Video: Hoe Een Gracia-server In Te Stellen

Video: Hoe Een Gracia-server In Te Stellen
Video: server l2jfree gracia part 2 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel programma's om uw eigen Lineage II-server te maken. Een van de meest populaire is de Gracia, dankzij de brede aanpassingsmogelijkheden en het grote aantal beschikbare configuraties. Waarin het echter gemakkelijk is om in de war te raken.

Hoe een Gracia-server in te stellen
Hoe een Gracia-server in te stellen

Het is nodig

  • - uitgepakte Gracia-server;
  • - aangepaste MySQL en Java

instructies:

Stap 1

Ga naar de map Tools, die zich in de map met de uitgepakte server bevindt. Zoek het bestand "database_installer.bat" en bewerk het (rechtermuisknop - "Wijzigen").

Stap 2

Voer in het veld "set lspass" het wachtwoord in dat is opgegeven tijdens de MySQL-installatie. Voer in het veld "set gpass" hetzelfde wachtwoord opnieuw in. Sla het bestand op en sluit het.

Stap 3

Voer de toepassing database_installer.bat uit. Beantwoord de vragen van de installateur door op de Enter-toets te drukken. Nadat het bericht "Kies (geen standaard voor verse installatie):" verschijnt, voert u de letter "f" in, drukt u nogmaals op Enter. Als het installatieprogramma opnieuw een vraag stelt, drukt u gewoon op de "y"-toets.

Stap 4

Open het bestand server.properties in de configuratiemap met Kladblok. In de items "ExternalHostname", "Internal Hostname", "LoginHost" en "GameserverHostname" specificeert u uw externe IP (als u wilt dat iemand anders verbinding kan maken met de server), of laat u de waarde "127.0.0.1". Voer in het veld "Wachtwoord" uw wachtwoord in dat is ingevoerd tijdens de MySQL-installatie.

Stap 5

Zoek in de map "login" - "config" het bestand loginserver.properties, waarin de waarden van "ExternalHostname", "InternalHostname", "LoginserverHostname" en "Loginhostname" worden bewerkt (geef hetzelfde IP-adres op als in het geval met het vorige bestand). Voer het MySQL-wachtwoord opnieuw in het veld Wachtwoord in.

Stap 6

Wijzig in het bestand /gameserver/config/General.properties de waarde van GameGuardEnforce in False. Ga dan naar de hoofdmap "login" en voer RegisterGameServer.bat uit. Voer het nummer "1" in, druk op Enter.

Stap 7

Er wordt een tekstdocument "hexid (server1).txt" gemaakt in de map, die moet worden verplaatst naar de map "gameserver / config" en vervolgens moet worden hernoemd naar "hexid.txt" (zonder "server1").

Stap 8

Start de server met behulp van het bestand startGameServer.bat (in de map gameserver). Log in met behulp van het startLoginServer.bat-bestand dat zich in de login-map bevindt. De installatie is voltooid.

Aanbevolen: