Hoe Een Teamspeak 3-server In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Teamspeak 3-server In Te Stellen
Hoe Een Teamspeak 3-server In Te Stellen

Video: Hoe Een Teamspeak 3-server In Te Stellen

Video: Hoe Een Teamspeak 3-server In Te Stellen
Video: How To Setup Teamspeak 3 Server For Free 2024, Mei
Anonim

TeamSpeak is een programma dat wordt gebruikt voor spraakcommunicatie via internet. Het verschilt van een gewone telefoon met een bijna oneindig aantal mensen die tegelijkertijd kunnen communiceren. Daarnaast is TeamSpeak vergelijkbaar met een meerkanaals portofoon, waarbij het mogelijk is om meerdere kanalen tegelijk te gebruiken. Om uw eigen TeamSpeak-server te maken en te configureren, moet u deze stappen volgen.

Hoe een teamspeak 3-server in te stellen
Hoe een teamspeak 3-server in te stellen

instructies:

Stap 1

Eerst moet u de programmaserver zelf downloaden. Dit kan worden gedaan vanaf de officiële website (https://www.teamspeak.com/), of van een zoekmachine. De server vereist geen installatie, u hoeft alleen het gedownloade archief uit te pakken. Zoek daarna in de programmamap het bestand ts3server_win64.exe en voer het uit als beheerder (klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Als administrator uitvoeren")

Stap 2

Daarna wordt een nieuw venster voor u geopend met informatie over de naam, het wachtwoord en de privilegesleutel van de beheerder. Al deze gegevens moeten worden gekopieerd of vastgelegd, omdat u zonder deze gegevens de server niet kunt configureren en beheren (u kunt bijvoorbeeld geen nieuwe beheerder toevoegen). Het venster met uw wachtwoorden opent alleen de eerste keer dat u het start.

Stap 3

Voor verdere configuratie heeft u de TeamSpeak-client nodig. Je kunt het ook downloaden van de officiële website of van een zoekmachine. Start de client en voer vervolgens uw server-ip, poort en naam in. Klik vervolgens op "Verbinden". Standaard is het ip-adres van uw server 127.0.0.1 en poort 9987. Voor andere gebruikers om verbinding te maken met uw server, hebt u een extern ip-adres nodig. Nadat u alle bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, kunt u doorgaan met het instellen van de server.

Stap 4

Open eerst het menu Privileges en selecteer Privilege Key gebruiken. Voer de beheerderssleutel in die u eerder hebt genoteerd. Als alles correct is gedaan, ziet u een venster met informatie over het succesvolle gebruik van de sleutel.

Stap 5

Om algemene instellingen te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op uw servernaam en selecteert u Opties. In het nieuwe venster kunt u de naam, het wachtwoord, de begroeting, het maximum aantal gebruikers en het aantal gereserveerde slots (die u voor uzelf en uw vrienden kunt gebruiken) wijzigen. U kunt ook een kleine afbeelding voor uw server instellen.

Stap 6

Om naar geavanceerde instellingen te gaan, klikt u op de knop "Meer". Hier kunt u een extra serverbericht invoeren, een banner voor uw site toevoegen, een serverknop.

Stap 7

Daarna kunt u doorgaan met het bewerken van het kanaal dat automatisch is gemaakt. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het kanaal en selecteer "Bewerken". In een nieuw venster kun je de kanaalnaam, het wachtwoord, het onderwerp en de beschrijving wijzigen.

Aanbevolen: