Hoe Een Kant-en-klare KS-server In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kant-en-klare KS-server In Te Stellen
Hoe Een Kant-en-klare KS-server In Te Stellen

Video: Hoe Een Kant-en-klare KS-server In Te Stellen

Video: Hoe Een Kant-en-klare KS-server In Te Stellen
Video: Als je dit GEHEIM hebt geleerd, gooi je de plastic fles nooit meer weg! 2024, Mei
Anonim

Counter Srike is een van de meest populaire online schietspellen. Om via internet te kunnen spelen, moet je verbinding maken met een bestaande of zelf een gameserver installeren. Naast de installatie moet u deze configureren om correct te werken.

Hoe een kant-en-klare KS-server in te stellen
Hoe een kant-en-klare KS-server in te stellen

Het is nodig

  • - computer met internettoegang;
  • - Counter Strike-server geïnstalleerd.

instructies:

Stap 1

Ga naar de map met de Counter Srike-server geïnstalleerd, open het bestand server.cfg om de CS-server te configureren. Voer in het veld Hostnaam de gewenste servernaam in. Als u een wachtwoord moet instellen voor het beheren van de server met behulp van de clientconsole, voert u dit in het veld Rcon-wachtwoord in.

Stap 2

Voer in het veld Mp-tijdslimiet het aantal minuten in dat aan de kaart is toegewezen. Ronde starttijd (in seconden) voer je in in het veld Mp_Freezetime. Om de modus voor vriendelijke treffers in te schakelen, stelt u de waarde 1 in het veld Mp_Friendlyfire in. Stel de duur van de ronde in minuten in het veld Mp_Roundtime in.

Stap 3

Installeer, indien nodig, de mogelijkheid om op een lokaal netwerk te spelen om de Counter Srike-server te configureren, voer hiervoor in het veld Sv lan de waarde 1 in, om de mogelijkheid uit te schakelen, stel 0 in. Voer uw e-mailadres in de sv_contact uw @ mail veld. Voer vervolgens de namen in van de bestanden die automatisch worden gestart wanneer de gameclient start in het veld Exec. Hier kunnen meerdere bestandsnamen worden gebruikt.

Stap 4

Controleer of u erin geslaagd bent om de CS-server correct te configureren, start hiervoor de server met behulp van de regel: hlds.exe, voer vervolgens om de server in consolemodus te starten console, sv_lan 1 in en voer vervolgens, om de CS-mod te starten, in game cstrike, maxplayers “Voer het maximum aantal spelers in dat door de server wordt geaccepteerd "map voer de naam van de gelanceerde kaartpoort in" Voer het poortadres in dat door de server zal worden gebruikt "ip" Voer het adres in waar de server zich zal bevinden ".

Stap 5

Om mods met de server te verbinden, download Metamod van de link https://metamod.org/ (selecteer op de site het vereiste besturingssysteem en klik op de link met de bestandsnaam), pak het archief uit in een willekeurige map, kopieer het inhoud naar de map cstrike / addons / metamod. Open vervolgens het bestand cstrike / liblist.gam met Kladblok, corrigeer de Gamedll-regel "Dlls / Mp. Dll to gamedll" add-ons / metamod / metamod.dll. Sla de gewijzigde instellingen op.

Aanbevolen: