Hoe Een Verbod Op Een Vuurtoren Op Te Heffen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verbod Op Een Vuurtoren Op Te Heffen?
Hoe Een Verbod Op Een Vuurtoren Op Te Heffen?

Video: Hoe Een Verbod Op Een Vuurtoren Op Te Heffen?

Video: Hoe Een Verbod Op Een Vuurtoren Op Te Heffen?
Video: Deze vrouw woont al 42 jaar alleen in een vuurtoren 2024, Mei
Anonim

De meeste lokale dedicated servers van Counter Strike hebben geautomatiseerde blokkeersystemen voor gewetenloze spelers, dat wil zeggen degenen die verschillende "cheats" proberen te gebruiken om een voordeel te behalen ten opzichte van hun tegenstanders. Anichit MyAC (de naam wordt vaak vervangen door het Russische "Mayak") kan een gebruiker zelfs zonder tussenkomst van de beheerder verbannen. Maar om het verbod van de Mayak op te heffen, is het in de regel onmogelijk om te doen zonder contact op te nemen met de administratie.

Hoe een verbod op een vuurtoren op te heffen?
Hoe een verbod op een vuurtoren op te heffen?

Noodzakelijk

  • - computer
  • - het internet
  • - E-mail
  • - gameclient (om de verwijdering van het verbod te controleren)

instructies:

Stap 1

Controleer of je echt bent verbannen door de Beacon. Zijn uw computerstoringen of wijzigingen in de instellingen van de gameclient de oorzaak van de crash? Als bijvoorbeeld de zuidbrug, processor of ander kritiek knooppunt op het moederbord van uw computer oververhit raakt, zal de computer tijdens een toename van de belasting op dit knooppunt (en de nieuwste versies van Counter Strike zeer veeleisend zijn qua bronnen) kan applicatiefouten weergeven, opnieuw opstarten of zelfs uitschakelen

Stap 2

Zorg ervoor dat er geen cheat-programma's of "mods" van de gameclient op je computer zijn geïnstalleerd, die door Mayak als "cheats" kunnen worden herkend. In sommige gevallen (als u niet alleen toegang heeft tot de computer), kunnen "cheats" zonder uw medeweten worden geïnstalleerd. Als de beheerders van de gameserver dit serieus nemen, kan de reden voor het blokkeren van het account zelfs een afwijking in de waarde van de muisgevoeligheid zijn.

Stap 3

Lees de gedragsregels op de CS-gameserver en de vereisten voor het instellen van de gameclient - neem het serieus en verantwoord als je van plan bent om op deze server te blijven spelen. Het is mogelijk dat je een van deze parameters hebt geschonden en handmatig bent verbannen door een van de beheerders. In zo'n geval zul je hem hoogstwaarschijnlijk moeten vragen om het verbod op te heffen.

Stap 4

Ga naar het gameserverforum voor advies of, wat misschien nog sneller helpt, zoek een handleiding voor actie in een vergelijkbare situatie. Als de server al heel lang bestaat, wordt hoogstwaarschijnlijk een beschrijving van sancties en maatregelen om ze te verwijderen op de website of het forum van de server geplaatst.

Stap 5

Als de server geen website of forum heeft, probeer dan de serverbeheerders op andere manieren te vinden - bestudeer bijvoorbeeld de beschrijving van de server in het spel, het is mogelijk dat het e-mailadres van de servermakers daar staat.

Stap 6

Probeer in te loggen op de server vanaf een ander IP-adres of computer en vraag de spelers om hulp. Als iemand in een vergelijkbare situatie zat, kan hij je direct adviseren in de gamechat of de contactgegevens van de beheerders geven.

Aanbevolen: