Een Volmacht Geven?

Inhoudsopgave:

Een Volmacht Geven?
Een Volmacht Geven?

Video: Een Volmacht Geven?

Video: Een Volmacht Geven?
Video: Mandaat (volmacht) geven voor belastingbrief ACV Limburg 2024, Mei
Anonim

Om internettoegang voor twee laptops tegelijk te bieden, moeten bepaalde instellingen worden gemaakt. Uiteraard moet u tussen mobiele pc's eerst een lokaal netwerk organiseren en een proxyserver instellen.

Een volmacht geven?
Een volmacht geven?

instructies:

Stap 1

Selecteer de laptop waarop de internetverbinding wordt aangesloten. Het moet een krachtig genoeg apparaat zijn, omdat zijn functie de distributie van het internetkanaal omvat. Sluit de kabel aan op de geselecteerde mobiele computer. Stel uw internetverbinding in.

Stap 2

Open nu het Netwerkcentrum. Ga naar het menu "Draadloze netwerken beheren". Om een nieuwe verbinding aan te maken, klikt u op de knop "Toevoegen". Klik op "Creëer een computer-naar-computer netwerk".

Stap 3

Vul de velden in dit menu als volgt in:

Netwerknaam - SSID-naam;

Beveiligingstype - WPA2-Persoonlijk;

De beveiligingssleutel is een wachtwoord.

Vink het vakje aan naast 'Deze netwerkinstellingen opslaan'. Klik op de knoppen Volgende en Sluiten.

Stap 4

Open nu in het Netwerkcentrum het menu "Adapterinstellingen wijzigen". Open de eigenschappen van uw internetverbinding door er met de rechtermuisknop op te klikken. Ga naar het tabblad "Toegang". Vink het vakje aan naast 'Andere netwerkgebruikers toestaan deze verbinding te gebruiken'. Selecteer nu het nieuw aangemaakte draadloze netwerk.

Stap 5

Open de eigenschappen van de draadloze netwerkadapter van deze laptop. Configureer het Internet Protocol TCP/IP (v4) met een statisch IP-adres van 176.176.176.1. Deze adapter zal fungeren als een proxyserver voor de tweede laptop.

Stap 6

Zet de tweede mobiele computer aan. Open het menu met beschikbare draadloze netwerken. Maak verbinding met het netwerk dat op de eerste laptop is gemaakt. Open de lijst met actieve netwerken. Configureer deze draadloze adapter door de eigenschappen van TCP / IP (v4) te openen. Geef hiervoor de volgende parameters op:

176.176.176.2 - IP-adres;

255.255.0.0 - Subnetmasker;

176.176.176.1 - De hoofdgateway;

176.176.176.1 - Voorkeurs-DSN-server.

Controleer de activiteit van de internetverbinding op beide laptops.

Aanbevolen: