Hoe U Uw USB-bandbreedte Kunt Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw USB-bandbreedte Kunt Vergroten
Hoe U Uw USB-bandbreedte Kunt Vergroten

Video: Hoe U Uw USB-bandbreedte Kunt Vergroten

Video: Hoe U Uw USB-bandbreedte Kunt Vergroten
Video: XBOX 360 Freeboot - Deel 5 - Freestyle Dashboard vanaf USB-stick: installatie, lancering 2024, April
Anonim

Soms zijn er situaties waarin de gegevensoverdrachtsnelheid via USB gewoon verschrikkelijk traag is. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn, laten we de belangrijkste bekijken.

Hoe u uw USB-bandbreedte kunt vergroten
Hoe u uw USB-bandbreedte kunt vergroten

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw USB-kabel USB 2.0 is. Als je het eerste generatie USB hebt, vervang het dan. Dit is de meest voorkomende reden voor een lage bandbreedte.

Stap 2

Als uw USB-apparaat rechtstreeks werkt zonder kabel (flashstation, Bluetooth-adapter, enz.), probeer het dan aan te sluiten op elk van de controllers op uw computer. Als het probleem aanhoudt en de gegevensoverdrachtsnelheid nog steeds erg laag is, koop dan een USB-hub of USB-poortverlenger bij een computerhardwarewinkel.

Stap 3

Het probleem kan in het USB-apparaat zelf liggen. Controleer voordat je een extender koopt het USB-apparaat op andere computers, het kan zijn dat het apparaat een of ander defect heeft.

Stap 4

Ook is het grote aantal kleine bestanden de reden voor de afname van de bandbreedte bij het overbrengen van gegevens naar de flashdrive. Om dit probleem op te lossen, gebruikt u een archiver om alle bestanden in één archief te comprimeren en te combineren. Dit zal de gegevensoverdrachtsnelheid aanzienlijk verhogen.

Stap 5

Een andere reden voor de lage bandbreedte van de USB-controller is de uitgeschakelde overeenkomstige optie in het basisinvoer-/uitvoersysteem (BIOS) van uw computer. Om het BIOS te openen, drukt u op de Delete- of F2-toets terwijl u de computer opstart (afhankelijk van de BIOS-versie). Zoek vervolgens in het instellingenmenu het item "USB-configuratie" en activeer het door de waarde in te stellen op "Ingeschakeld". U zult merken dat er een nieuw item "USB 2.0 Controller Mode" is, waarin u de waarde "FullSpeed" instelt. Dit geeft de USB 2.0-controller toestemming om de maximale bandbreedte te gebruiken die het zich kan veroorloven zonder extra software- en hardware-overklokken.

Aanbevolen: