Een Proxyserver Controleren

Inhoudsopgave:

Een Proxyserver Controleren
Een Proxyserver Controleren

Video: Een Proxyserver Controleren

Video: Een Proxyserver Controleren
Video: Настройка прокси-сервера 2024, Mei
Anonim

In het leven van elke actieve internetgebruiker is er een moment waarop u een alternatieve proxyserver moet gebruiken. De redenen kunnen verschillen, maar het komt altijd op hetzelfde neer: je wilt niet ontdekt worden. Maar ben je wel zo anoniem als je denkt? De geselecteerde, beproefde proxyserver kan worden getest op speciale sites die dergelijke mogelijkheden bieden.

Een proxyserver controleren
Een proxyserver controleren

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Open uw browser en voer de link in de adresbalk in https://www.stilllistener.addr.com/checkpoint1/index.shtml. Zorg ervoor dat u via een alternatieve proxyserver met internet bent verbonden door uw browserinstellingen te controleren. U kunt bijna elke browser gebruiken die u kent en die op uw computer is geïnstalleerd. Het belangrijkste is dat u met de internetverbinding de prestaties van de proxyserver zonder problemen kunt controleren

Stap 2

Deze site biedt tests om de proxyserver op anonimiteit te controleren. Klik op de test1 knop om te beginnen met testen. Na een seconde wachten, toont de pagina informatie over uw host en uw verbinding. Uw IP-adres wordt onder aan de testresultaten weergegeven. Heb je bijvoorbeeld een provider van Beeline, dan kan het IP-adres veranderen als je weer verbinding maakt met internet.

Stap 3

Wanneer u op de knop test2 klikt, start een andere test. Het programma zal ook een bericht weergeven waarin staat dat u de proxyserver elke 10 seconden kunt wijzigen en dit vervolgens op deze site kunt controleren - dit is een normale situatie. De testresultaten worden hieronder weergegeven. Klik op de env-knop om de volledige test uit te voeren. Er verschijnt een tabel waarin alle hoofdparameters van uw computer als deelnemer aan netwerkgegevensuitwisseling worden weergegeven.

Stap 4

Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet moeilijk is om een proxyserver te controleren met behulp van een computer. Dit vereist geen speciale kennis, omdat alles in een paar eenvoudige stappen wordt uitgevoerd. Het is ook de moeite waard om te overwegen dat de proxyserver gewoon kan "sterven". In de regel zijn proxy's anders, dus u moet enige vaardigheden hebben om alle functies van een of andere proxy volledig te gebruiken.

Stap 5

Sommige services bieden ook verschillende proxyservers die nodig kunnen zijn om bijvoorbeeld het echte IP-adres te verbergen of op internet te surfen. U kunt de site voor deze doeleinden gebruiken www.freeproxy.ru.

Aanbevolen: