Hoe De Quarantaine Op Kaspersky Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Quarantaine Op Kaspersky Te Verwijderen
Hoe De Quarantaine Op Kaspersky Te Verwijderen

Video: Hoe De Quarantaine Op Kaspersky Te Verwijderen

Video: Hoe De Quarantaine Op Kaspersky Te Verwijderen
Video: How to uninstall kaspersky - Windows 10 2024, Mei
Anonim

Soms plaatsen antivirusprogramma's in de lijst met objecten in quarantaine die bestanden die niet schadelijk zijn. In dit geval is de toegang van de gebruiker ertoe beperkt, maar soms zijn ze nodig om bepaalde bewerkingen uit te voeren. Voor dergelijke gevallen biedt het programma een herstelfunctie.

Hoe de quarantaine op Kaspersky te verwijderen
Hoe de quarantaine op Kaspersky te verwijderen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het bestand dat door het antivirusprogramma in quarantaine is geplaatst, geen bedreiging vormt voor uw bestanden en het besturingssysteem. Als u het niet zeker weet, controleer het dan opnieuw met een ander antivirusprogramma met bijgewerkte databases, maar voordat of nadat het aan de Kaspersky-lijst is toegevoegd. Open de map waar het in quarantaine geplaatste object dat u nodig hebt zich vóór de scan bevond, omdat ze worden hersteld in de map van de vorige locatie.

Stap 2

Open Kaspersky Anti-Virus. Zoek in het hoofdmenu het item "Quarantaine". Selecteer in de lijst met bestanden degene die u nodig hebt voor verder werk en gebruik het rechtsklikmenu om het menu-item "Herstellen" te selecteren.

Stap 3

Als u deze bewerking met alle bestanden wilt uitvoeren, drukt u op de toetsencombinatie Ctrl + A en gebruikt u de rechtermuisknop om ze te herstellen. Als de bestanden worden weergegeven in de map van hun vorige locatie, dan heb je alles goed gedaan.

Stap 4

Als u gegevens uit quarantaine wilt herstellen in de mobiele versie van de antivirustoepassing, opent u het hoofdmenu van Kaspersky en selecteert u het menu-item "Quarantine" op het tabblad "Anti-Virus". Selecteer het gewenste bestand met de muis.

Stap 5

Klik op de knop voor de herstelfuncties. Controleer of het bestand dat je nodig hebt in de map van de vorige locatie staat.

Stap 6

Als u vaak het probleem ondervindt van het toevoegen van bestanden die geen bedreiging vormen voor uw besturingssysteem aan de quarantainelijst van Kaspersky Anti-Virus, probeer dan de databases bij te werken door een update uit te voeren.

Stap 7

Installeer ook extra antivirussoftware om dergelijke bestanden te scannen. Bijvoorbeeld het hulpprogramma DrWebCureIt, dat zonder installatie wordt uitgevoerd. Programma's hebben verschillende antivirusdatabases en daarom wordt de aanwezigheid van een dreiging van dergelijke bestanden tijdig gedetecteerd.

Aanbevolen: