Een Bestand Uit Quarantaine Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Bestand Uit Quarantaine Verwijderen
Een Bestand Uit Quarantaine Verwijderen

Video: Een Bestand Uit Quarantaine Verwijderen

Video: Een Bestand Uit Quarantaine Verwijderen
Video: Bestanden en mappen verwijderen en terughalen 2024, Mei
Anonim

Kaspersky Anti-Virus is een van de meest effectieve antivirusprogramma's voor thuiscomputers en internetservers. Alle verdachte bestanden worden door haar gecontroleerd en bij dreiging worden maatregelen genomen. Er zijn echter enkele problemen met de werking van dit programma.

Een bestand uit quarantaine verwijderen
Een bestand uit quarantaine verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Als een bestand verdacht is, maar niet wordt herkend als een virus, plaatst het programma het in een speciale zone - quarantaine. Als u zeker weet dat uw bestanden hoogstwaarschijnlijk geen schadelijke inhoud bevatten, kunt u ze uit quarantaine verwijderen. Open het Kaspersky Anti-Virus-venster. Klik hiervoor op de knop "Start" en zoek het programma in het menu. U kunt het programma ook starten via het gebied in de taakbalk naast de klok door met de linkermuisknop te dubbelklikken.

Stap 2

Klik op het opschrift "Quarantine", dat zich in de bovenhoek van het scherm bevindt. Mogelijk hebt u een latere versie van het programma, zoekt u naar een vergelijkbare knop of gebruikt u de Help van Kaspersky Anti-Virus. Bekijk de lijst met bestanden in quarantaine. Zoek de vereiste bestanden en markeer ze. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer "Verwijderen uit lijst" in de vervolgkeuzelijst. U kunt alle bestanden selecteren die in het geheugen van deze software zijn opgeslagen, maar vergeet niet dat de antivirus alleen in sommige gevallen per ongeluk bestanden in quarantaine sluit.

Stap 3

Bevestig uw keuze aan het programma en volg de procedure met alle bestanden die uit de quarantaineruimte moeten worden verwijderd. Sluit het quarantainevenster door op de knop "Sluiten" onder aan het scherm te klikken. Soms is zelfs informatie waarvan u zeker bent (bijvoorbeeld thuisfoto's) geïnfecteerd met schadelijke bestanden. Volg het advies van een antivirusprogramma en u zult uw computer beschermen tegen infectie. Zelfs in quarantaine geplaatste dossiers kunnen worden gedesinfecteerd en uit het beschermingsgebied worden verwijderd.

Stap 4

Over het algemeen kunnen we zeggen dat het niet moeilijk is om bestanden uit de quarantaine van de antivirussoftware op de computer te verwijderen, het belangrijkste is om alle stappen opeenvolgend te volgen om het hele systeem niet te beschadigen.

Aanbevolen: