Hoe U De Veilige Modus Op Uw Computer Afsluit

Inhoudsopgave:

Hoe U De Veilige Modus Op Uw Computer Afsluit
Hoe U De Veilige Modus Op Uw Computer Afsluit

Video: Hoe U De Veilige Modus Op Uw Computer Afsluit

Video: Hoe U De Veilige Modus Op Uw Computer Afsluit
Video: Hoe op te starten in de veilige modus in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Windows Veilige modus is een speciale opstartmodus van het besturingssysteem die optreedt met een beperkte set stuurprogramma's en bestanden. In deze modus worden programma's niet automatisch gestart, maar wordt alleen een basisset stuurprogramma's gebruikt, zonder welke het besturingssysteem onmogelijk zou kunnen worden gestart. Het is ook nodig in gevallen waarin Windows niet in de normale modus start. Maar nadat u de nodige bewerkingen hebt uitgevoerd, moet u de veilige modus verlaten.

Hoe de veilige modus op uw computer te verlaten
Hoe de veilige modus op uw computer te verlaten

Het is nodig

Computer met Windows-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Nadat u in de veilige modus hebt opgestart, moet u deze verlaten. Controleer voordat u dit doet of u alle wijzigingen hebt aangebracht waarvoor de Veilige modus is geladen, zodat u dit niet opnieuw hoeft te herhalen. Verwijder ook alle diskettes en dvd's van uw computer voor het geval dat.

Stap 2

Daarna moet u op de knop "Start" drukken en de computer verzenden om opnieuw op te starten met de bijbehorende knop. Schakel de computer nooit hard uit door de stroom uit te schakelen. Het verdient de voorkeur om alle ramen te sluiten.

Stap 3

Tijdens het opstarten van Windows kan, afhankelijk van de afsluitomstandigheden, een bericht over de gewenste opstartmodus van het besturingssysteem verschijnen. Dit gebeurt meestal als het besturingssysteem eerder onjuist is afgesloten. Kies de normale downloadmodus en wacht tot de download is voltooid. Als de werking van het besturingssysteem of de computer correct is afgesloten, in overeenstemming met de hierboven beschreven aanbevelingen, verschijnen er geen vensters en start Windows onmiddellijk in de normale modus.

Stap 4

Een andere manier om de veilige modus te verlaten, is door het hulpprogramma msconfig uit te voeren. Om dit te doen, typt u in het menu "Start-> Uitvoeren" msconfig en zoekt en selecteert u in het venster dat verschijnt op het tabblad "Algemeen" de regel die de normale opstart van het besturingssysteem veronderstelt. Bekijken. Start vervolgens uw pc opnieuw op en werk in de standaardmodus.

Aanbevolen: