Hoe De Flash-speler Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Flash-speler Aan Te Zetten
Hoe De Flash-speler Aan Te Zetten

Video: Hoe De Flash-speler Aan Te Zetten

Video: Hoe De Flash-speler Aan Te Zetten
Video: Почему Flash Player нужно срочно удалить 2024, Mei
Anonim

Het in- en uitschakelen van Adobe Flash Player verschilt per browser. Alle moderne versies van internetbrowsers op Windows- en Mac-computers ondersteunen deze technologie echter.

Hoe de flash-speler aan te zetten
Hoe de flash-speler aan te zetten

instructies:

Stap 1

Internet Explorer

Roep het hoofdmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Start Internet Explorer 7 of hoger en open het menu Extra in de bovenste servicebalk van het toepassingsvenster. Wijs naar Internet-opties en selecteer het tabblad Programma's van het dialoogvenster dat wordt geopend.

Stap 2

Gebruik de knop Invoegtoepassingen beheren in het gedeelte met dezelfde naam onder aan het venster en selecteer de regel Shockwave Flash Object in de geopende map van het volgende dialoogvenster. Schakel het selectievakje in de regel Inschakelen van het gedeelte Instellingen in en bevestig de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Opera

Stap 3

Start uw browser en open het menu met algemene programma-instellingen door tegelijkertijd op de functietoetsen Ctrl en F12 te drukken om de gedownloade en geïnstalleerde Flash Player in te schakelen. Houd er rekening mee dat de installatieprocedure van de speler de verplichte afsluiting van alle browsers, inclusief Opera, inhoudt voor de juiste integratie van de applicatie.

Stap 4

Selecteer het tabblad "Geavanceerd" in het dialoogvenster dat wordt geopend en selecteer de regel "Inhoud" in de lijst aan de linkerkant van het venster. Schakel het selectievakje in de regel "Plugins inschakelen" in en bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken. Start uw browser opnieuw om de wijzigingen toe te passen.

Stap 5

Google chrome

Voer het programma uit en typ chrome: plugins in het testveld van de adresbalk van de browser. Zoek het veld met de naam Flash op de pagina die verschijnt en klik op de knop Inschakelen eronder.

Stap 6

Houd er rekening mee dat als er een eerdere versie van de plug-in is, beide bestanden in de map worden weergegeven, maar de versie die is opgenomen in het browserinstallatiepakket zal worden gebruikt. Gebruik ook niet de experimentele extensie pepflashplayer.dll, die ook in de lijst voorkomt.

Stap 7

Om Flash Player op Microsoft Edge te installeren, moet u eerst controleren of Flash Player op uw computer is geïnstalleerd. Zo niet, ga dan naar de Adobe Flash Player-downloadpagina (https://get.adobe.com/flashplayer/?loc=ru) en download het programma. Schakel vervolgens Flash Player in Edge in en zorg ervoor dat dit nog niet is ingeschakeld. Open uw browser en klik op de > knop. Het browsermenu wordt geopend. Selecteer daarin het gedeelte "Opties". Blader in de lijst die verschijnt omlaag naar het gedeelte Geavanceerde opties en klik op de knop Geavanceerde opties weergeven. Zoek in het geopende venster het gedeelte "Adobe Flash Player gebruiken" en verplaats de schakelknop naar de positie "Ingeschakeld". Vernieuw de pagina of start uw browser opnieuw om de Flash Player-functies te gaan gebruiken.

Stap 8

Het installeren van Flash Player in de Firefox-browser is anders voor MAC- en Windows-besturingssystemen. Als uw computer MAC gebruikt, opent u de Firefox-browser, gaat u naar het menu Extra en opent u het item Add-ons. Selecteer in het geopende venster "Plug-ins". Zoek in de lijst met add-ons Shockwave Flash (genaamd Flash Player voor Mac) en controleer de status die rechts van de plug-innaam wordt weergegeven. Stel het in op Altijd activeren en sluit het dialoogvenster.

Stap 9

Open voor Windows de Firefox-browser. Ga naar het instellingenmenu en selecteer het gedeelte "Add-ons". Zoek Flash Player in de lijst met plug-ins en activeer het.

Stap 10

Controleer het geïnstalleerde versienummer voordat u de Safari-versie op Mac installeert. Open hiervoor uw browser en selecteer "Over Safari". Als u versie 10.0 of hoger gebruikt, volgt u deze stappen. Open de Safari-browser, selecteer "Safari" en ga naar het gedeelte "Voorkeuren". Als Safari is geopend in de modus Volledig scherm, beweegt u uw cursor over de bovenrand van uw browserscherm om een menu te zien. Klik op het tabblad Beveiliging en zorg ervoor dat JavaScript inschakelen, Plug-ins toestaan is geselecteerd. Ga naar de plug-in instellingen en selecteer daar Adobe Flash Player. Selecteer in het menu "Bij het bezoeken van andere websites" "Inschakelen" en klik op "Gereed". Voor elke website die wordt vermeld in de lijst Openbare websites, selecteert u Inschakelen in het menu aan de rechterkant.

Stap 11

Open voor Mac OS X 10.8 de Safari-browser en kies het menu Voorkeuren. Om het menu in de modus volledig scherm te vinden, beweegt u uw cursor over de bovenrand van uw browserscherm. Klik op het tabblad Beveiliging. Zorg ervoor dat de opties "JavaScript inschakelen, Externe modules toestaan" zijn ingeschakeld. Klik op "Website-instellingen beheren". Selecteer Adobe Flash Player in het venster dat wordt geopend. Klik in het menu "Bij het bezoeken van andere websites" op de optie "Toestaan".

Stap 12

Voor Mac OS X 10.6 en 10.7 opent u de Safari-browser en gaat u naar het menu Voorkeuren. Controleer op het tabblad Beveiliging of de opties Java toestaan en Alle andere plug-ins toestaan zijn ingeschakeld. Sluit het venster Voorkeuren. Flash Player is geïnstalleerd in de Safari-browser.

Stap 13

Om Flash Player in Windows 10 Internet Explorer te installeren, gaat u naar de webpagina die het media-object bevat, opent u het menu Extra in de rechterbovenhoek van de browser, selecteert u daar Add-ons beheren en selecteert u Shockwave Flash in de lijst die verschijnt. Zorg ervoor dat de huidige website multimedia-inhoud bevat. Anders verschijnt het Shockwave Flash-object niet in de lijst. Klik op de knop "Inschakelen" en vervolgens op de knop "Sluiten". Als Flash Player nog steeds niet werkt, probeer dan ActiveX-filtering uit te schakelen. Open hiervoor de pagina met multimedia-inhoud in Internet Explorer, selecteer het menu "Extra" en ga naar het gedeelte "Beveiliging" en selecteer vervolgens "ActiveX-filtering". Sluit en open uw browser opnieuw en probeer de multimedia-inhoud van de site opnieuw te controleren.

Aanbevolen: