Hoe Avira Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Avira Uit Te Schakelen
Hoe Avira Uit Te Schakelen

Video: Hoe Avira Uit Te Schakelen

Video: Hoe Avira Uit Te Schakelen
Video: How To Temporarily Turn Off Avira Free Antivirus Protection [Tutorial] 2024, Mei
Anonim

Antivirus beschermt uw computer. Hij heeft dag en nacht dienst en staat constant klaar om uw gegevens te beschermen tegen virusaanvallen. Het lijkt erop, waarom het uitschakelen? Er zijn echter situaties waarin u de antivirus tijdelijk moet uitschakelen. Sommige toepassingen kunnen, wanneer ze worden gestart, eigenschappen vertonen die inherent zijn aan virussen, maar dat zijn ze niet. Als je zeker weet dat dit precies zo'n applicatie is en deze is verkregen van een betrouwbare bron, moet je de antivirus deactiveren tijdens de installatie.

Hoe avira uit te schakelen
Hoe avira uit te schakelen

Het is nodig

Computer, Avira antivirus, basis computervaardigheden computer

instructies:

Stap 1

De eerste manier om Avira Antivirus uit te schakelen, is door het te verwijderen. De methode is kardinaal en effectief. Nadat de lopende bewerkingen zijn voltooid, moet de antivirus opnieuw worden geïnstalleerd en dit kost tijd. Als u besluit deze methode te gebruiken, gaat u naar het menu "Programma's toevoegen of verwijderen" in het "Configuratiescherm", selecteert u de Avira-regel en klikt u op de knop "Verwijderen".

Stap 2

Het is correcter en eenvoudiger om de AntiVir Guard-bewakingsmodule tijdelijk uit te schakelen. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het Avira-paraplupictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm en schakelt u het overeenkomstige item in het vervolgkeuzemenu uit.

Stap 3

De tweede manier om dit te doen, is door het Avira-configuratiescherm te starten. Klik hiervoor op hetzelfde pictogram, alleen met de linkermuisknop en twee keer. In het venster dat verschijnt, is er een AntiVir Guard-regel die de huidige status aangeeft, en daarnaast is er een knop om deze status te wijzigen.

Stap 4

Nadat de bewerkingen die het uitschakelen van de antivirus vereisen, zijn voltooid, vergeet u deze niet te activeren. Dit kan worden gedaan door de hierboven beschreven stappen te herhalen, maar deze keer om antivirusbescherming in te schakelen. AntiVir Guard wordt automatisch ingeschakeld nadat de computer opnieuw is opgestart.

Aanbevolen: