Hoe SQL-databases Over Te Zetten Naar 1C

Inhoudsopgave:

Hoe SQL-databases Over Te Zetten Naar 1C
Hoe SQL-databases Over Te Zetten Naar 1C

Video: Hoe SQL-databases Over Te Zetten Naar 1C

Video: Hoe SQL-databases Over Te Zetten Naar 1C
Video: Обслуживание баз данных 1С на MS SQL 2017 [Часть 1] 2024, Mei
Anonim

1C is een elektronisch boekhoudsysteem dat de afgelopen jaren alle andere concurrenten heeft uitgeschakeld. Het programma slaat vaak gegevens op in DBF-bestanden, maar er is ook een SQL-versie. Ze schakelen vaak over op SQL met een groot aantal gebruikers, meer dan 15 personen, om de stabiliteit van de server te verbeteren. Er zijn verschillende manieren om de MS SQL-database van de ene server naar de andere over te zetten.

Hoe SQL-databases over te zetten naar 1C
Hoe SQL-databases over te zetten naar 1C

Het is nodig

  • - geïnstalleerd programma "1C: Enterprise";
  • - een computer.

instructies:

Stap 1

Een van de snelste manieren om SQL over te dragen, is door de database los te koppelen van de server en samen met het logboek naar een nieuwe over te zetten. Eerst moet u de database loskoppelen en de naam dienovereenkomstig wijzigen. Volg hiervoor deze stappen: Gebruik Master, GO, "Exec sp_detach_db 'database_name', 'true'", GO, waarbij sp_detach_db wordt gebruikt om de database los te koppelen van de bron. Het heeft de volgende parameters: @dbname - naam en @skipchecks - indicatie voor het bijwerken van statistieken. Stel in op 'true' om ervoor te zorgen dat de statistieken worden bijgewerkt na bijlage.

Stap 2

Voer vervolgens uit: Gebruik Master, GO, "PRINT 'Database koppelen'", "EXEC sp_attach_db @dbname = 'databasenaam'", "@ bestandsnaam1 = 'c: / mssql7 / data / database_naam.mdf'", "@ bestandsnaam2 = ' d: / mssql7 / data / databasenaam_log.ldf '". Hiermee worden de database en logboeken gekoppeld aan de nieuwe server.

Stap 3

Gebruik de DTS Import en Export Wizard om informatie van server naar server te kopiëren. Gebruik de DTS Designer of de Wizard Database kopiëren om een taak te maken om de database en aanmeldingen te verplaatsen.

Stap 4

Maak een engine voor gegevensoverdracht die gebruikmaakt van bulk insert / bcp. Maak met behulp van een script het schema op de doelserver en gebruik vervolgens bulk insert / bcp om de informatie te kopiëren. Wanneer u kiest wat u wilt toepassen, onthoud dan dat bulkinserts, in tegenstelling tot bcp, geen gegevens kunnen exporteren.

Stap 5

Gebruik gedistribueerde zoekopdrachten. Nadat u het schema op de doelserver hebt gemaakt, organiseert u de gekoppelde server en schrijft u de insert-instructies met behulp van de functies openquery en openrowset. Voordat u gegevens uploadt, moet u de controlebeperkingen en de externe sleutel uitschakelen en deze opnieuw verbinden nadat de bewerking is voltooid.

Stap 6

Gebruik Back-up en herstel. Maak een kopie van de database en herstel deze vervolgens naar de nieuwe server.

Aanbevolen: