Hoe 1C Base Over Te Zetten Naar Een Andere Computer

Inhoudsopgave:

Hoe 1C Base Over Te Zetten Naar Een Andere Computer
Hoe 1C Base Over Te Zetten Naar Een Andere Computer

Video: Hoe 1C Base Over Te Zetten Naar Een Andere Computer

Video: How to fix: Memory stick says "File too large" 2022, December
Anonim

1C-Enterprise is een van de meest voorkomende programma's die worden gebruikt om de boekhouding in ondernemingen bij te houden. Soms is het nodig om het systeem opnieuw te installeren of de computer te vervangen, dan moet u het probleem van het overzetten van de bases oplossen.

Hoe 1C base over te zetten naar een andere computer
Hoe 1C base over te zetten naar een andere computer

Het is nodig

  • - een computer;
  • - geïnstalleerd programma "1C: Enterprise".

instructies:

Stap 1

Open de benodigde database in het 1C: Enterprise-programma, dat moet worden overgebracht naar een andere computer, in de Configurator-modus. Ga vervolgens naar het menu "Beheer" om de beweging van de 1C-basis te configureren. Selecteer in dit menu de optie "Gegevens opslaan" als uw database in dbf-indeling is, of de optie "Gegevens uploaden" als uw 1C-database zich in een sql-bestand bevindt.

Stap 2

Voer in het dialoogvenster dat wordt geopend de naam in van het archief waarin de database wordt opgeslagen, selecteer vervolgens de locatie om het archief op te slaan, klik op de knop "OK" om de database op te slaan / te verwijderen. Kopieer dit archief naar een schijf of USB-flashstation om de 1C: Enterprise-database over te brengen naar een andere computer.

Stap 3

Voer het 1C-programma erop uit, klik in het selectievenster dat verschijnt op de knop "Toevoegen", specificeer het pad naar het archief dat in de vorige stap is gemaakt, voer deze database in de configuratormodus in.

Stap 4

Ga naar het programmamenu-item "Beheer" om de database "1C: Enterprise" te kopiëren en selecteer vervolgens het item "Gegevens herstellen" als het dbf-formaat wordt gebruikt, of "Gegevens laden" als het SQL-formaat.

Stap 5

Geef vervolgens in het dialoogvenster het pad op naar het archief dat is gemaakt, voer gegevensherstel uit. Als de gegevens zijn opgeslagen op een USB-flashstation of schijf, plaatst u de database in het archief en wanneer u op een computer opslaat, haalt u de bestanden eruit om de 1C-database te kopiëren.

Stap 6

Doe het volgende om de database samen met de rapportageformulieren te kopiëren: kopieer de map 1SBDB, die zich meestal in de map C: / Program files / 1C bevindt, wis de map 1SBDB op de computer waar u de 1C-database hebt gekopieerd, noteer de map van de flashdrive in plaats van deze map.

Stap 7

Als 1C niet is geïnstalleerd in de map Program Files, bepaalt u de locatie als volgt: klik met de rechtermuisknop op de programmasnelkoppeling op het bureaublad, selecteer Eigenschappen. Het pad naar het programmabestand verschijnt in het geopende venster.

Populair per onderwerp