Hoe De Tekst In Een Frame Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Tekst In Een Frame Te Veranderen
Hoe De Tekst In Een Frame Te Veranderen

Video: Hoe De Tekst In Een Frame Te Veranderen

Video: Hoe De Tekst In Een Frame Te Veranderen
Video: Removing text from a video / Удаление текста из видео 2024, Mei
Anonim

Tekst in een frame bewerken kan op verschillende manieren, afhankelijk van het type bestand. Er kunnen zowel tekst- als grafische documenten zijn, evenals webpagina's, programma's, enzovoort.

Hoe de tekst in een frame te veranderen
Hoe de tekst in een frame te veranderen

Het is nodig

editor voor uw bestandstype

instructies:

Stap 1

Om de tekst in het kader van een Word-document of een ander soortgelijk formaat te wijzigen, opent u het met speciale editors. U kunt het beste het document gebruiken waarop dit document is gemaakt, omdat bijvoorbeeld bij het openen van een Word-bestand in standaard Windows-hulpprogramma's een deel van de opmaak verloren kan gaan. In dit geval hangt het allemaal af van de complexiteit van de editor.

Stap 2

Selecteer de tekst in het kader, wis het, herschrijf het, corrigeer fouten, formatteer zoals je wilt, pas dan de aangebrachte wijzigingen toe en sla ze op. Dit is het geval in gevallen waarin de tekst in het kader deel uitmaakt van het document.

Stap 3

Als tekst in een kader deel uitmaakt van een afbeelding, gebruikt u Adobe Photoshop, ArcSoft Photostudio, enzovoort om deze te bewerken. U kunt zelfs standaard Paint gebruiken, maar er zijn minder tekstbewerkingsopties beschikbaar en er kunnen problemen zijn met de achtergrondafbeelding. Wis de tekst met de gum, penselen, stempel en andere handige hulpmiddelen in uw geval uit de afbeelding in de geopende editor.

Stap 4

Selecteer het gereedschap met de letter "T" in het overeenkomstige paneel van de grafische editor en voer nieuwe tekst in. Selecteer het na het invoeren, stel het gewenste lettertype, de grootte, kleur, richting, wikkel rond de vorm enzovoort naar eigen goeddunken in. Zorg ervoor dat u de fotolijst niet aanraakt.

Stap 5

Sla vervolgens uw wijzigingen op en sluit de editor. Om het voor u gemakkelijker te maken om in de toekomst afbeeldingen te bewerken, moet u werken met een eerder gemaakte kopie ervan, aangezien de meeste grafische editors standaard werken met een beperkt aantal acties die zijn vastgelegd in de geschiedenis van bewerkingen die met het bestand zijn uitgevoerd. Dit geldt ook voor andere soorten bestanden.

Aanbevolen: