Crc-fouten Oplossen

Inhoudsopgave:

Crc-fouten Oplossen
Crc-fouten Oplossen

Video: Crc-fouten Oplossen

Video: Crc-fouten Oplossen
Video: Cyclic Redundancy Check(CRC) example 2024, Mei
Anonim

De CRC-fout is een time-outfout. Nadat de computer op de hoogte is gesteld van zes van dergelijke problemen, verschuift deze de verbindingssnelheid van de snelste DMA-modus naar de langzaamste, PIO. Hoe deze fouten op te lossen?

Crc-fouten oplossen
Crc-fouten oplossen

instructies:

Stap 1

Installeer de meest recente servicepacks voor uw besturingssysteem. Ga daarna naar het menu "Start" en selecteer "Uitvoeren". Ga naar het systeemregister. Typ hiervoor in de opdrachtregel regedit en druk op Enter. Controleer de registersleutels. Vind HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Class / {4D36E96A-E32511CE-BFC1-08002BE10318} / 0001 onder hen. Open het menu-item "Bewerken" en selecteer "Nieuw".

Stap 2

Voer de opdracht ResetErrorCountersOnSuccess in de DWORD-parameter in om CRC-fouten te wissen. Druk op Enter om deze actie te bevestigen. Keer terug naar het menu-item "Bewerken". Klik op Wijzigen. Voer in het veld van de nieuw gemaakte parameter de waarde 1 in. Om deze wijzigingen toe te passen en op te slaan, klikt u op de knop OK.

Stap 3

Ga naar het "Start"-knopmenu, selecteer opnieuw "Uitvoeren". Typ regedit opnieuw bij de opdrachtprompt. Zoek de volgende HKEY_ LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Control / Class / {4D36E96A-E325-11CE-BFC108002 BE10318} / 0002 tussen de registersleutels.

Stap 4

Selecteer Nieuw in het menu Bewerken. Stel de nieuwe parameter in op DWORD-waarde om fouten te wissen. Voer ResetErrorCountersOnSuccess in de parameterreeks in. Druk op Enter om de actie te bevestigen. Ga opnieuw naar het menu-item "Bewerken".

Stap 5

Selecteer "Wijzigen". Wijs aan de nieuw aangemaakte parameter de waarde 1 toe Druk op de OK-toets. Als de CRC-fout niet met deze methode kan worden gecorrigeerd, neemt u contact op met het Microsoft Support Center.

Stap 6

Stuur ze een probleemrapport om het advies te krijgen dat ze nodig hebben om de fout op te lossen, specifiek voor uw geval. Als u de fout niet zelf kunt verhelpen, neem dan contact op met de specialisten van het servicecentrum.

Aanbevolen: