Hoe Een Pdf-document Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Pdf-document Te Ontgrendelen
Hoe Een Pdf-document Te Ontgrendelen

Video: Hoe Een Pdf-document Te Ontgrendelen

Video: Hoe Een Pdf-document Te Ontgrendelen
Video: How to Remove Password from PDF File – No App (Easy) 2024, Mei
Anonim

Bestanden in pdf-formaat zijn wijdverbreid op internet, vaak beschermen de makers van dergelijke bestanden ze tegen kopiëren door beveiliging en wachtwoorden in te stellen. Hoe informatie uit dergelijke bestanden halen?

Hoe een pdf-document te ontgrendelen
Hoe een pdf-document te ontgrendelen

Het is nodig

  • - een computer met internettoegang;
  • - programma's voor het ontgrendelen van pdf-bestanden.

instructies:

Stap 1

Download een speciaal programma naar uw computer om informatie uit een pdf-bestand te halen. Ga bijvoorbeeld naar de site https://en.software-free-download.net/archives/1090 en download het programma A-Pdf Password Security. Met dit programma kunt u snel genoeg een wachtwoord uit een pdf-bestand extraheren, ongeacht de lengte van het wachtwoord. Het kan ook uw pdf-documenten beschermen. Om het wachtwoord uit het pdf-bestand te verwijderen, klikt u op de link Nu gratis downloaden. Installeer het programma op uw computer, voer het uit. Selecteer vervolgens de optie die u wilt gebruiken. Om een wachtwoord of beveiliging in te stellen, selecteert u de opdracht Beveiliging van één PDF-document, om de beveiliging en het wachtwoord uit het pdf-bestand te verwijderen, selecteert u de optie Batch PDF-documentenbeveiliging en klikt u op de knop Volgende

Stap 2

Klik op de knop Toevoegen en selecteer een bestand op uw computer om het wachtwoord uit de pdf te verwijderen, klik op de knop Openen. Als u meerdere bestanden heeft die moeten worden ontgrendeld, selecteert u de map met behulp van de knop Map toevoegen. Klik op de knop "Volgende", in het venster dat wordt geopend, wordt vermeld welke beveiliging op dit bestand is toegepast. Selecteer de gewenste optie, bijvoorbeeld "Toon wachtwoord om het document te openen" en klik op volgende. Het wachtwoord wordt weergegeven in het volgende venster.

Stap 3

Download en installeer het PDF Unlocker-programma, u kunt het downloaden van de website https://www.pdfunlock.com/. Installeer het programma op uw computer, voer het uit, selecteer de proefmodus om het pdf-bestand te ontgrendelen. Klik in het programmavenster in de optie PDF-bestand selecteren op de knop Bladeren en selecteer het bestand dat u wilt deblokkeren. Het programma zal de beschermingsniveaus voor dit bestand weergeven. Selecteer vervolgens de map waarin u het document wilt opslaan dat resulteert uit het ontgrendelen. Klik hiervoor in het veld Bestemming selecteren op Bladeren en selecteer het pad naar de map. Druk daarna op de knop Pdf ontgrendelen, het ontgrendelde bestand wordt opgeslagen in de opgegeven map.

Aanbevolen: