Hoe Het Toetsenbord Op Een Laptop Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toetsenbord Op Een Laptop Te Ontgrendelen
Hoe Het Toetsenbord Op Een Laptop Te Ontgrendelen

Video: Hoe Het Toetsenbord Op Een Laptop Te Ontgrendelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Fix Laptop Keyboard Not Working | Windows 10, 8, 7 2023, Januari-
Anonim

Het toetsenbord van een laptop vergrendelen wordt vaak uitgevoerd door een combinatie van een willekeurige knop samen met Win in te drukken. De sneltoetsopties voor het ontgrendelen zijn verschillend, afhankelijk van het laptopmodel dat u heeft.

Hoe het toetsenbord op een laptop te ontgrendelen
Hoe het toetsenbord op een laptop te ontgrendelen

Het is nodig

Gebruikershandleiding

instructies:

Stap 1

Druk op de Fn + NumLock-toetsen. De meest voorkomende fout bij laptopgebruikers met kortere toetsenbordopties is om het numerieke toetsenbord met deze combinatie in te schakelen, waarna het invoeren van letters in deze modus niet mogelijk is. Deze knoppen bevinden zich meestal aan de rechterkant van het toetsenbord van de laptop en werken soms ook in combinatie met Fn. Deze functie is ook best handig om te gebruiken in games voor degenen die gewend zijn aan een volwaardig toetsenbord en vaak het zijpaneel gebruiken bij het bedienen ervan.

Stap 2

Als je het toetsenbord echt hebt vergrendeld, gebruik dan de standaard sneltoetsen, bijvoorbeeld Fn + F12, Fn + F7, Fn + Pause, Win + Fx (in plaats van x is er een willekeurig getal van 1 tot 12). Deze combinatie moet worden beschreven in de instructies voor uw laptop.

Stap 3

Als u het om welke reden dan ook niet hebt, download dan de gebruikershandleiding van de officiële website van de fabrikant (mogelijk moet u zich registreren, voer het serienummer van de laptop en uw e-mailbox in) en neem ook contact op met de technische ondersteuning om de ontgrendelcode toetsenbord, indien nodig vindt u informatie niet in de instructies.

Stap 4

Als u het touchpad op uw laptop hebt vergrendeld, drukt u op de sneltoets Fn + F7. Als daarna het bijbehorende pictogram op uw scherm wordt weergegeven, heeft u alles correct gedaan.

Stap 5

Let bij het vergrendelen en ontgrendelen met de Fn-sleutel op de pictogrammen die op de toetsen zijn getekend. Meestal worden ze tussen vierkante haken geplaatst, zodat u ze snel kunt zien tussen andere knoppen op het toetsenbord. Zoek bij het blokkeren van bepaalde apparaten ook het pictogram op de knoppen met de afbeelding van een slot of het woord Vergrendelen tussen vierkante haken. Vergeet ook niet vaker de handleidingen te lezen.

Populair per onderwerp